Cor van der Mije
- geen
- Sterke punten
- vlotte afhandeling
- Product of service:
- stuurbevestiging koplamp (Sigma)
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
vlot en precies het product wat ik zocht (vervangend onderdeel)
Snel geleverd. Perfect in orde.
Snel
Snelle levering, en als er problemen zijn worden direct opgelost 👍👍👍top
Uitstekend qua sortering en prijs; de beloofde twee werkdagen levertijd werden er vier. Ach. Blijft erg snel.
Goede prijs, rap bezorgd, precies het juiste onderdeel
Voorraad op de site blijkt al meerdere keren niet te kloppen. Je bestelt iets dat op voorraad is en voor 17:00 wordt besteld. Per mail ook teruggekoppeld dat bestelling voor 17:00 is geplaatst. Als je na een aantal dagen gaat bellen blijken de artikelen nog niet op voorraad.
Niet te duur en snelle levering
Snelle en betrouwbare levering
Via het opgeven van een art.nr. van een onderdeel van een fietsendrager kwam ik bij Hollandbikeshop terecht. De volgende dag had ik het onderdeel in huis.
Prima product, voldoet goed
Betrouwbaar met snelle levering
Onderdelen besteld
Bestelling correct en snel geleverd
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com
Molenweer 22
2291 NR Wateringen
vlot en precies het product wat ik zocht (vervangend onderdeel)
Snel geleverd. Perfect in orde.
Snel
Snelle levering, en als er problemen zijn worden direct opgelost 👍👍👍top