Jean Van haudt
- Sterke punten
- snelle levering
- Product of service:
- Reflector FR-13 Herrman koplamp MR8
93% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
gemakkelijk besteld en snel geleverd
Ik wilde advies over kettingkast. Heb per mail de vraag gesteld. Vervolgens gebeld. Medewerker zegt: dat moet passen lijkt me geen probleem. Het paste niet. De bestelling kwam te laat binnen, omdat er iets niet in voorraad was, terwijl dat wel op de website stond. Dit werd niet gecommuniceerd.
Snelle en goede levering
stiptheid!
Zeer goed zonder opmerkingen
mooi achterwiel voor een nette prijs heel tevreden mee
Snelle en correcte levering. Vlotte communicatie.
Goede levering
Product is goed.
Mijn ervaring met Hollandbikeshop is goed alleen wordt dit teniet gedaan door de waardeloze service van GLS. Pakketten kwijt geen goede track en tracé enz.
Mooie fietsmand gekocht voor een schappelijke prijs. Snelle levering.
goed, snel en duidelijk
Je belt de helpdesk met een vraag over een product, waar na lang wachten geen antwoord op komt. Ik moet dan zelf voorstellen om terug te bellen zodat zij meer tijd heeft om het uit te zoeken.
Te gek zou ik zeggen
Super bedrijf doen wat ze beloven snelle levering en super netjes verpakt
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com
Molenweer 22
2291 NR Wateringen
Snelle en goede levering
stiptheid!
Zeer goed zonder opmerkingen
mooi achterwiel voor een nette prijs heel tevreden mee
Snelle en correcte levering. Vlotte communicatie.
Goede levering
Product is goed.
Mooie fietsmand gekocht voor een schappelijke prijs. Snelle levering.
goed, snel en duidelijk
Te gek zou ik zeggen