Fondras
- Verbeterpunten of tips
- None
- Product of service:
- Ethos mips shield
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
Long waiting times, terrible aftersales
Het juiste product snel gevonden en besteld. Ik kwam erachter dat ik zo’n tien jaar geleden ook al eens iets had besteld. Dat geeft in elk geval aan dat ik tevreden ben over het brede aanbod. Reden om vaker iets te bestellen.
Telefonisch goede informatie van echte mensen zonder wachttijden!!! Helemaal top👍
Snel en correct verpakt geleverd, veel keuze, soms door de vele keuze's moeilijk kiezen. Ik begrijp ook dat nog meer selectie / keuze opties ook lastig te integreren is
Duidelijke site, supersnelle service en levering.
Grote catalogus, dus je kunt bijna altijd wel vinden wat je nodig hebt tegen eerlijke prijs.
Ik heb een defect product ontvangen. De servicedesk zou contact opnemen met leverancier en hierover zou de volgende dag contact worden opgenomen, hetgeen ook na een week nog niet was gebeurd. Nadat ik weer contact had opgenomen ben ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. Aan de aftersales merk je met wie te maken hebt. De kosten van het terugsturen voor garantie zouden volgens Hollandbikeshop altijd voor de klant zijn. Dit is wettelijk onjuist wanneer sprake is van non-conformiteit. Zo wordt het claimen van garantie onmogelijk gemaakt omdat de kosten voor terugzenden niet in verhouding staan tot de waarde van het product en je bovendien wel wilt fietsen en dus niet weken kan wachten op een reactie. Heb afgelopen jaren vele bestellingen geplaatst bij Hollandbikeshop, maar dit was zeker de laatste keer.
Ondanks goedkeuring retour op 25.11.25, terugbetaling nog steeds niet ontvangen op 16.12.25.
Bij deze bestelling niet tevreden, normaliter wel
Snelle en correcte levering
Product direct op voorraad en dezelfde dag verzonden. Dag er op in huis… niet de allergoedkoopste
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com
Molenweer 22
2291 NR Wateringen
Long waiting times, terrible aftersales
Duidelijke site, supersnelle service en levering.
Bij deze bestelling niet tevreden, normaliter wel
Snelle en correcte levering