Pro Management Software B.V.
Toen ik tijdelijk uitviel, zocht ik iemand die de marketing zonder ruis kon overnemen. Nils kwam precies op het juiste moment in beeld. Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat hij snel schakelt, helder communiceert en moeiteloos aansluiting vindt bij een team. Wat ik het meest waardeerde, was de breedte van zijn inzet. Hij pakte niet alleen dagelijkse marketingtaken op, maar begeleidde ook grotere projecten: events, video’s, website-updates, campagnes, noem maar op. Alles liep door alsof er geen onderbreking was. Die stabiliteit en continuïteit waren ongelooflijk waardevol. Zijn videowerk en contentproductie vielen intern én bij klanten direct op. Hij wist complexe informatie helder en visueel sterk over te brengen, wat veel positieve reacties opleverde. Bij events nam hij zelfs de rol van interviewer op zich, iets wat je alleen kunt doen als je inhoud en publiek écht begrijpt. Wat de samenwerking bijzonder maakte, was dat Nils niet als externe partij voelde. Hij luisterde, dacht mee, bracht eigen ideeën in en was tijdens overleggen en teambijeenkomsten gewoon onderdeel van het team. Flexibel, efficiënt en betrokken zijn de woorden die hem het beste omschrijven. Voor organisaties die marketing professioneel willen aanpakken zonder direct iemand in dienst te nemen, is Holland Marketinghuis een volwaardig alternatief. Ze leveren snel, denken strategisch mee en zorgen dat je zichtbaar en consistent blijft. Als de omstandigheden het hadden toegelaten, had ik de samenwerking graag voortgezet.
- Product of service:
- Marketing services