Titus
Ik werk inmiddels al geruime tijd samen met Nils en Holland Marketinghuis, en dat is uitgegroeid tot een samenwerking die verder gaat dan een standaard marketingopdracht. Wat mij direct opviel: Nils begrijpt snel waar kansen liggen en vertaalt ideeën vrijwel meteen naar concrete acties. Geen rapporten voor de vorm, maar marketing die echt werkt. Onze samenwerking begon met één project, maar al snel werd duidelijk dat er veel meer mogelijk was. De wisselwerking tussen strategie, content, techniek en uitvoering voelt natuurlijk: ik bouw, Nils finetunet; hij bedenkt, ik test; en samen komen we steeds tot betere oplossingen. Wat ik bijzonder waardeer, is de combinatie van inhoudelijke focus en pragmatisme. Nils is direct, helder en to the point. Als hij iets niet weet, zoekt hij net zo lang door tot hij het antwoord heeft. Daardoor heb ik hem inmiddels meerdere keren bij anderen aanbevolen. Voor ondernemers die willen groeien is Holland Marketinghuis wat mij betreft een ideale externe marketingafdeling: ze hebben de juiste specialisten, schakelen snel en houden altijd overzicht. Ze begrijpen hoe de puzzel in elkaar valt, en dat maakt het verschil.
- Product of service:
- Samenwerking