9.3 /10

checkbox98% beveelt Hoedenzaak Jos van Dijck aan!

Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.

JAN

SterSterSterLege sterLege ster

GOED . 1 minpunt , de doos waar de hoed inzat was VEEL TE KLEIN !!

Antwoord Hoedenzaak Jos van Dijck

Bedankt voor uw bericht en uw feedback! Wat jammer om te horen dat de doos als te klein is ervaren. We proberen onze producten altijd zo efficiënt en duurzaam mogelijk te verpakken, zodat we minder materiaal gebruiken en onnodig transport voorkomen. We begrijpen natuurlijk dat dit niet altijd ideaal overkomt, dus excuses daarvoor. Dank u wel dat u dit aangeeft — we nemen uw feedback zeker mee om onze service te blijven verbeteren. Mocht er iets mis zijn met het product door de verpakking, laat het ons vooral even weten. We helpen u graag verder!

Geantwoord op

Imara

Super!

Yvonne

Men is zeer behulpzaam en klantgericht. Vragen worden snel beantwoord. Ik ben zeer tevreden over de aankoop.

Martin Beijer

EB

prima

P

Jenny Dejagere

Vlot geleverd, tevreden over mijn aankoop.

Van Streun

Ik ben goed op de hoogte gehouden

Leen

SterSterSterSterLege ster

Vlot, maar de site geeft niet veel info. Ik heb zelf extra informatie gevraagd en die ook snel gekregen.

van Muijden

Hoedenzaak Jos van Dijck verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 april 2017

Hoedenzaak Jos van Dijck

Welkom bij de webshop van Hoedenzaak Jos van Dijck. Onze hoedenzaak bestaat sinds 1923 en wordt nu gerund door de 3e generatie. Dit garandeerd u de beste producten en adviezen. Het gemak van een echte winkel naast de webshop is dat u met uw eventuele vragen of problemen ook gewoon naar de winkel kunt komen.

Bakkerstraat 12

3511 JW Utrecht

Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.

JAN

SterSterSterLege sterLege ster

GOED . 1 minpunt , de doos waar de hoed inzat was VEEL TE KLEIN !!

Antwoord Hoedenzaak Jos van Dijck

EB

prima

P

Jenny Dejagere

Vlot geleverd, tevreden over mijn aankoop.

Van Streun

Ik ben goed op de hoogte gehouden