JAN
GOED . 1 minpunt , de doos waar de hoed inzat was VEEL TE KLEIN !!
98% beveelt Hoedenzaak Jos van Dijck aan!
Super!
Men is zeer behulpzaam en klantgericht. Vragen worden snel beantwoord. Ik ben zeer tevreden over de aankoop.
Goed!
Prima!
Perfect!
Goede service.
super
Lekker snel en uitstekend
prima
Vlot geleverd, tevreden over mijn aankoop.
Ik ben goed op de hoogte gehouden
Vlot, maar de site geeft niet veel info. Ik heb zelf extra informatie gevraagd en die ook snel gekregen.
Hoedenzaak Jos van Dijck verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service.
super
Lekker snel en uitstekend
prima
Vlot geleverd, tevreden over mijn aankoop.
Ik ben goed op de hoogte gehouden
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt: