Reviews

8.5 / 10
516 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.6/10
Snelheid levering
8.5/10
Info over verloop order
8.1/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Reactiesnelheid
8.4/10
After sales
8.2/10

516 Reviews

Anoniem
2/10

BEstelling ging geleverd worden in 4-5 werkdagen. 7 dagen later en nog niets gezien. Onbereikbare klantendienst!

Sterke punten

assortiment

Verbeterpunten of tips

IS a one-man company naar mijn idee dat gewoon niet over een klantendienst beschikt!!!


Anoniem
10/10

1

Sterke punten

1

Verbeterpunten of tips

1


S. Gerwig
1/10

Slecht. 2 rokjes besteld 1x een maat xs en 1x een maat s. Voor twee rokjes betaald maar ik kreeg er maar 1 geleverd.
Daarna meerdere keren gebeld en er nam niemand op. Een mail die ik heb...

Sterke punten

Niks mis met de producten.

Verbeterpunten of tips

Graag een betere klantenservice.

Reactie Hockeyhuis.nl:

Het betreft een order uit augustus 2014. We zullen even ver in de historie terug moeten om te achterhalen wat er destijds gebeurd is. We komen hier na uitzoeken even op terug.


Anoniem
8/10

Goede service per Telefoon, vriendelijk en adequaat ter woord gestaan. Snelle levering

Sterke punten

Snelle levering, goede kennis


Anoniem
9/10

Prettige website & mooi spullen

Sterke punten

Spullen staan op logische plek. Goed vindbaar

Verbeterpunten of tips

vergelijken of spullen reserveren ( indien moet worden betaald / goedgekeurd door derden / door de club )


Anoniem
8/10

Goede prijs, levering zoals beloofd.

Sterke punten

Overzichtelijke website, goed doorzoekbaar mbv filters. Ruim assortiment.

Verbeterpunten of tips

Tussen bestelling en verzending zit 1 volle werkdag (ontvangst is dan nog 1 werkdag later); dat zou sneller moeten kunnen. Ook zou ik bezorgkosten niet meer verwachten bij besteding vanaf een lager bedrag (bv EUR 40 of 50 ipv EUR 75)


Anoniem
8/10

Duidelijke site! Je weet waar je aan toe bent en er komen geen onverwachte kosten bij. Snelle levering dat is erg fijn. Ik had het snel nodig. Geen beschadigingen of wat dan ook.

Sterke punten

Je krijgt wat je besteld. Wat je op de site ziet aan foto's van het product en de beschrijving van het product zijn zoals het product is.

Verbeterpunten of tips

Tip, zorg ervoor dat de klanten ook mails/folders krijgen van de nieuwe producten of als er sale is, als ze dat willen natuurlijk. Voor de rest ga zo door!


Anoniem
7/10

Het bestelde wordt geleverd

Sterke punten

Verhouding prijs -kwaliteit


Anoniem
8/10

Goed; duidelijke info, breed assortiment en goede prijs. Logistiek is erg goed.

Sterke punten

snelle verzending en levering

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem
8/10

Snelle levering, goed produkt

Sterke punten

Goede website