8.8 /10

checkbox95% beveelt Hockeyhuis aan!

A. van der Pluijm

Prima en snel

Jasmijn van Bentum

Fijne ervaring

Boudewijn

Ik heb de nieuwste adidas schoenen besteld. Ze waren snel geleverd fijne ervaring!

Jean-François Teoh

SterSterSterHalve sterLege ster

Verkeerde maat besteld omdat deze verschillend was op de site dan wat er op het product zelf aangegeven stond. Nieuw besteld en verkeerde bijgehouden omdat terugstuur policy niet klantvriendelijk is.

Antwoord Hockeyhuis

Beste Jean-François, Dank voor je review. Vervelend om te horen dat de maatinformatie op de site niet overeenkwam met wat er op het product zelf stond. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag rechtzetten dat retouren bij ons gewoon mogelijk zijn. Bij omruiling doen we dit kostenvrij, en dat geldt ook voor klanten uit België. Dit kan uiteraard ook telefonisch met ons worden besproken, zodat we direct kunnen meekijken naar de juiste maat of oplossing. Je mag het product alsnog naar ons terugsturen. Dan zorgen we ervoor dat je je geld terugkrijgt. Daarnaast horen we graag wat er precies niet klopte qua maat op de website, zodat we dit kunnen controleren en waar nodig direct kunnen aanpassen. Zo voorkomen we dat andere hockeyers tegen hetzelfde probleem aanlopen. Met sportieve groet, Hockeyhuis.nl

Sylvia

Het is allemaal super gegaan

Ik vond het een goede ervaring

Mulder

Geen probleem gehad gewoon top👍

Superservice en snelle levering

Adeline Koppius

Al binnen 24 uur werden hier een een heel stevige en flashy mintgroene hockeytas en dito bal bezorgd. Heel veel dank voor de buitengewoon behulpzame en vriendelijke gesprekken die eraan vooraf gingen! Zo'n persoonlijke behandeling is echt uniek.

Layla Ariba

Snelle service en gemakkelijk

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooie schoenen maar verkeerde maat slippers gekregen en krijg geen reactie op mijn mail

Antwoord Hockeyhuis

Beste Lynn, Helaas zijn er vanuit Brabo niet voor elke maat schoen de exacte maat slippers bijgeleverd. Voor de hele maat serie zijn er maar een paar maten slippers. We zijn ons ervan bewust dat dat dan soms te groot is voor de bijgeleverde schoenen. De schoen kost los 5,00 minder. Is het een oplossing 5,00 te crediteren. Ik verneem het graag. mvg Etienne.

Mark

Goede service en artikelen worden snel geleverd

Antwoord Hockeyhuis

Beste Mark, Dank voor uw review.

SterSterSterSterLege ster

Was goed

Lynn

Fijne en snelle levering. Top service.

Top ervaring!

Hockeyhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hockeyhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 23 augustus 2012

Hockeyhuis

Hockeyhuis.nl is uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van (veld) hockey artikelen aan consumenten en hockeyverenigingen en bieden een specialistisch diep en breed assortiment aan.

Hoenkoopsebuurtweg 7-b

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mark

Goede service en artikelen worden snel geleverd

Antwoord Hockeyhuis

Beste Mark, Dank voor uw review.

SterSterSterSterLege ster

Was goed

Lynn

Fijne en snelle levering. Top service.

Top ervaring!

Hockeyhuis heeft de volgende resultaten bereikt: