9.6 /10

checkbox99% beveelt Hippe Wolfjes aan!

Agnes Matthews

Stephanie

Snelle verzending, mooie kleding.

Dieuwertje

SterSterSterSterLege ster

prima

kirsten van doorn

Heel erg fijn. Een fijne overzichtelijke site met vrolijke kleuren en fantastische producten. Als we ons pakketje ontvangen is het altijd een feestje om uit te pakken.

Stephanie

Erg mooie kleding, goede service.

Hippe Wolfjes

Ik heb een prachtige winterjas besteld. De jas was netjes ingepakt en werd vlot verstuurd.

Thomas

Dik in orde! Snelle en persoonlijke afhandeling.

Lucinda Verheij

Het contact met Monique is altijd geweldig, op de markten of via haar webshop, ze is vriendelijk en heeft een uitstekende klantenservice. Mede door haar een geweldig nieuw kledingmerk ontdekt.

Laura Gonzalez

Excellent products and service.

Mariëlle

Prima ervaring. Leuke fleurige kleding en een lief kaartje bij de bestelling in, die netjes verpakt en snel geleverd werd. Alleen wat prijzig, maar goed, het is allemaal duurzamer gemaakt, dus dat is het waard.

Miranda

Mooie en goede kwaliteit en leuke, kleurrijke en aparte kledingstijl. Ook de snelle en persoonlijke dienstverlening is erg prettig. Zeker een aanrader!

Familie vb

Fijne kleding, snel bezorgd, leuk ingepakt

Mmah

Fantastisch! Leuke kleren, goede en snelle service.

Margriet

Prachtige kleding. Snel verzonden en ook nog leuk ingepakt! Daar word je blij van.

Lieverniet

Ik kocht kleding als kado

Hippe Wolfjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hippe Wolfjes heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 maart 2018

Hippe Wolfjes

Vrolijke kleuren, mooie all over prints en heerlijk draagbare stoffen dat is waar Hippe Wolfjes voor gaat. Bijna alle merken die Hippe Wolfjes aanbiedt komen uit Scandinavië: Alba of Denmark, Duns, More than A Fling, Cissi och Selma, Villervalla, Maxomorra, PaaPii Design en Småfolk! We maken nog een klein uitstapje naar Duitsland met de merken Loud + Proud en Curious Stories. Ieder merk heeft zo zijn eigen klassiekers maar hebben als gemene deler dat de kleding is gemaakt van goede kwaliteit biologische stoffen zonder schadelijke chemicaliën (GOTS en/of Oeko-tex certificaat). De kleding is tijdloos en niet gebonden aan trends. Zowel voor jongens als meisjes geschikt, ook wel unisex genoemd. Ook zorgt elk merk ervoor dat items uit de verschillende collecties onderling heel goed te combineren zijn! Door de goede kwaliteit is het super fijn om de kleding door te kunnen geven aan een ander kind; wel zo duurzaam!

Van Galenlaan 1

3941VA Doorn

Agnes Matthews

Stephanie

Snelle verzending, mooie kleding.

Dieuwertje

SterSterSterSterLege ster

prima

kirsten van doorn

Stephanie

Erg mooie kleding, goede service.

Thomas

Dik in orde! Snelle en persoonlijke afhandeling.

Lucinda Verheij

Laura Gonzalez

Excellent products and service.

Mariëlle

Miranda

Familie vb

Fijne kleding, snel bezorgd, leuk ingepakt

Mmah

Fantastisch! Leuke kleren, goede en snelle service.

Margriet

Lieverniet