N.van Emmerloot
Enthousiaste training die ons aan het denken heeft gezet en nieuwe vaardigheden heeft geleerd.
De training bij Hiper Academy was een echte eyeopener. In de sessie AI Agents met Power Automate & Copilot Studio werd op een heel praktische manier uitgelegd hoe je AI kunt integreren in dagelijkse bedrijfsprocessen. De trainer wist theorie en praktijk perfect te combineren: duidelijke uitleg, herkenbare voorbeelden en voldoende ruimte om zelf te experimenteren. De begeleiding was professioneel, enthousiast en goed afgestemd op verschillende kennisniveaus. Dankzij deze training heb ik niet alleen mijn technische vaardigheden uitgebreid, maar ook nieuwe inzichten opgedaan in hoe AI processen slimmer en efficiënter kan maken.
Fijne combinatie met praktijk en theorie!
Leuke trainingen
Inspirerend, praktisch en met humor: een aanrader!
Super informatieve en leerzame training!
Wat een inspirerende workshop over Copilot en AI! Heel erg bedankt voor de leuke sessie. Het was niet alleen interessant, maar vooral heel inspirerend. Jullie hebben op een duidelijke en energieke manier laten zien wat AI (en vooral Copilot) voor ons kan betekenen in het dagelijks werk. De uitleg over hoe we samen met AI slimmer kunnen werken, zette veel mensen aan het denken. Vooral het idee van "co-intelligentie", het samenwerken met AI als verlengstuk van onze creativiteit en oordeelsvermogen, sprak erg aan. Wat ook goed werkte, waren de praktische voorbeelden en de kijkjes onder de motorkap van Copilot. Daardoor werd het ineens heel concreet: je ziet meteen voor je hoe je het zelf zou kunnen inzetten. En ook de tips rondom het opstellen van goede prompts waren superhandig, dat gaan we zeker toepassen. Kortom: een super waardevolle workshop met veel energie, goede interactie en duidelijke inzichten. Wij zijn aangezet én enthousiast over wat er allemaal mogelijk is met AI!
Enthousiasmerend
Helder
Goede en inhoudelijke training
Ik vond het een leuke ervaring, omdat we ook dingen deden in de praktijk
Goede duidelijke instructies
Met name dag 2 gaf praktische handvatten.
Hiper Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hiper Academy heeft de volgende resultaten bereikt:
Hiper Academy
Grote Voort 247
8041 BL Zwolle
Fijne combinatie met praktijk en theorie!
Leuke trainingen
Inspirerend, praktisch en met humor: een aanrader!
Super informatieve en leerzame training!
Enthousiasmerend
Helder
Goede en inhoudelijke training
Ik vond het een leuke ervaring, omdat we ook dingen deden in de praktijk
Goede duidelijke instructies
Met name dag 2 gaf praktische handvatten.
Hiper Academy heeft de volgende resultaten bereikt:
Hiper Academy