Mieke
- Sterke punten
- Snelle levering; prima contact met klantenservice via de mail;
- Verbeterpunten of tips
- Telefonisch niet bereikbaar
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
De halterjurk is prachtig
Snelle levering, mooi product.
Ik heb de Halter jurk Keri besteld, snelle levering. Kwam er alleen later pas achter dat er een stiksel los was gegaan (overigens nog niet gedragen) heb gemaild en heb de jurk retour gestuurd. En kreeg meteen een nieuwe terug. Super service en erg vriendelijk. Ben erg blij met de jurk, zit heerlijk en de jurk heeft een hele fijne zachte stof. Ik ben erg tevreden.
Levering ok maar kleed is beschadigd en hersteld en zo bij mij geleverd. Ik heb dit pas na 1 week opgemerkt. Lees de sterke punten.
Supersnel geleverd, al 1 dag na bestelling ontvangen in België. Hele mooie halterjurk, met superzacht stofje. Ik ga hem wel ietsje korter laten maken. Is net een paar cm te lang (ben 165 cm).
Het product is prima van kwaliteit. Ik kom daar graag nog eens voor terug op uw site. De service kan nog verbeterd worden. Qua snelheid van de levering is nog winst te behalen. Hoe jullie met klachten omgaan, loopt nog, dus daar kan ik niets over zeggen.
Ik heb een mooie jurk besteld, in het echt nog mooier dan online en snel geleverd.
Keurige afhandeling bestelling
snelle levering
Ketting gekocht. Maar deze was in werkelijkheid veel kleiner / fijner
1ste keer iets besteld, dit gaat makkelijk. Overzichtelijke site, bestelproces is goed
Zeer tevreden over mijn bestelling. Twee dezelfde kettingen, rose en goud.
Zeer tevreden
Heel goed. Prachtige producten. Mooie afgewerkt. Snelle levering. Producten mooi ingepakt met persoonlijke kaart.
Chic by Lirette verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Chic by Lirette heeft de volgende resultaten bereikt:
Chic by Lirette
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
De halterjurk is prachtig
Snelle levering, mooi product.
Keurige afhandeling bestelling
snelle levering
Ketting gekocht. Maar deze was in werkelijkheid veel kleiner / fijner
Zeer tevreden over mijn bestelling. Twee dezelfde kettingen, rose en goud.
Zeer tevreden
Chic by Lirette heeft de volgende resultaten bereikt: