Grardie van der Valk- van Rijn
mooie producten, duidelijke website, snelle reactie bij vragen, snel geleverd
Er ging iets mis met mijn bestelling (door de verzender) en dat werd door de webshop mega snel en handig opgelost. Super service.
Duidelijke omschrijving van de producten. Snel en goed geleverd.
Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering
Prachtige kwaliteit voor een prima prijs. Snelle levering.
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, toegankelijk, ik kom zeker terug!
Overzichtelijke website en snelle levering. Goede producten voldoen aan de verwachting. Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie!
Prima levering. Keurig op tijd. Zoals ik eigenlijk altijd van Heutink verwacht. Bedankt. En graag tot een volgende bestelling :)
Goede artikelen,snelle levering.
Alles heel snel in huis,dank je wel en tot de volgende bestelling.
Heel goede service! De bestelde foam-materialen waren er super snel, en netjes verpakt.
Alles gegaan zoals afgesproken.
De producten waren zoals verwacht. De levering kan echter verbeterd. De drie producten waren alledrie apart verpakt en verstuurd. Er hebben drie bestelbussen voor naar ons toe gereden en op dezelfde middag aangebeld. Twee ervan vonden het om onbekende reden niet te doen om hun doosje in het krat te doen in onze portiek, zoals leveraar 1 wel gelukt is, en hebben hun pakje bij de buren bezorgd. Zonde van de energie allemaal, kan beter!
Mooi materiaal, goede prijs. Heel blij mee
Heutink voor thuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Heutink voor thuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Heutink voor thuis
Nijverheidsstraat 45
7461AD Rijssen
mooie producten, duidelijke website, snelle reactie bij vragen, snel geleverd
Duidelijke omschrijving van de producten. Snel en goed geleverd.
Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering
Prachtige kwaliteit voor een prima prijs. Snelle levering.
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, toegankelijk, ik kom zeker terug!
Goede artikelen,snelle levering.
Alles heel snel in huis,dank je wel en tot de volgende bestelling.
Alles gegaan zoals afgesproken.
Mooi materiaal, goede prijs. Heel blij mee
Heutink voor thuis heeft de volgende resultaten bereikt: