CE
- Uw woonplaats
- Den Haag
- Pluspunten
- Easy to schedule delivery. Prompt and correct service.
Super
Positief
Correct en snelle levering
Helemaal okay
Prachtig glas hebben we besteld. Prima en goed geholpen. Verzending en bezorging was ook heel goed geregeld.
Prima ervaring producten netjes verpakt maar nog niet gebruikt.
Prima. Goede informatie en correcte uitvoering.
positief
Vlotte service
Goed!
Ik heb een glazen haan besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. ZE vond hem geweldig.
Ik ben zeer tevreden over de producten, de levering, de service.
Zeer goed
Het huis van verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het huis van heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Positief
Correct en snelle levering
Helemaal okay
Prima ervaring producten netjes verpakt maar nog niet gebruikt.
Prima. Goede informatie en correcte uitvoering.
positief
Vlotte service
Goed!
Ik ben zeer tevreden over de producten, de levering, de service.
Zeer goed
Het huis van heeft de volgende resultaten bereikt: