9 /10

checkbox99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De training had goede en minder goede aspecten. De training duurde erg lang, waarbij 80 % bestond uit zenden vanuit de trainer. Ook zijn de tips heel erg vanuit de eigen beleving van de trainer gegeven, terwijl het werk bij TAUW een heel ander type werk is. Het zou mooi zijn als deze vertaalslag al in de training naar voren komt, daar is ook de tijd voor. En zo maak je het meer interactief. Door de training heen waren er wat rare uitspraken; uitspraken die niet helemaal geloofwaardig overkomen. En ik vind het raar als een trainer zegt dat hij houdt van indoctrineren.

De uitleg over het gebruik van taken is wel nuttig en zou goed kunnen werken. Ik heb het inmiddels geïnstalleerd en ga kijken of het werkt voor mijn projecten.
Modern timemanagement

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het was een leuke training, maar erg lang. Veel voorbeelden, ook minder relevante. Het had veel korter gekund. Ook is er niet ingegaan op aangedragen input van de deelnemers, zoals het maken van realistische korte- en langetermijnplanningen. Het ging puur om effectief werken an sich, terwijl veel mensen aangaven moeite te hebben met plannen.

Hulp bij het instellen van taken in Outlook was fijn.
Modern Timemanagement

Proscoop

Hele praktische training, ik heb er veel aan gehad. Al na een paar dagen merkte ik verbetering door een andere manier van werken.

Praktisch, to the point, flexibel.
Individuele training time management

Eurofins Bureau de Wit

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed opgezet. Behoorlijk veel informatie gehad, zonder dat dit vervelend wordt. Hoewel de meeste onderdelen van werk per stuk maximaal 5 tot 15 minuten tijd vergen waren enkele tips om handig om bij die werkzaamheden te gebruiken.

Bewustwording dat je werktijd (gedeeltelijk) in jouw eigen hand kunt nemen en houden.

Remi / Riviq

Een zeer leerzame en vooral praktijks-gerichte training

Interessante theorie, enthousiaste trainer, bruikbare tips en tricks

Esri Nederland BV

Uitstekekend

Duidelijk in vertellen en overbrengen van kennis met goede praktijkvoorbeelden.
Training Time Management

Esri Nederland

Open sfeer. Veilig om je verhaal te delen. DAt is fijn. Fijn ook dat het met collega's was en dat je daardoor ook gelijk beetje zaken helder krijgt hoe iedereen erin staat.

Handige tips, het idee dat het je eigen keuze is, is ook fijn.
Effectief werken

Kim Nap

Een leuke, nuttige en praktisch ingerichte training

Lekker nuchter, handige tools en handvatten om wat gestructureerder de dag/week door te komen

Harald van de Wetering

Prettige training, waarin we heel wat opgestoken hebben

Veel nuttige tips gekregen

Joyce Val/Esri Nederland

Positieve ervaring, ik heb er meer uit gehaald dan van tevoren bedacht.

Dat je naast praktische tips ook aan het nadenken wordt gezet
Effectief Werken

Esri Nederland

Zeer positief. De trainer was erg sympathiek en de training zelf had veel nieuwe elementen, die afwijken van de standaard blablabla die je normaal altijd hoort in dit soort trainingen. Ik ben normaal altijd erg kritisch op dit soort trainingen, maar ik was op aangename wijze verrast. Ook was het goed te volgen. Normaal luister ik 10 minuten, kom tot de conclusie dat het weer hetzelfde is als alle andere blabla en dwaal dan de rest van de training af met mijn gedachten. Maar bij deze training was ik de hele tijd aan het opletten en geïnteresseerd in wat er gezegd werd. Ik hoop dat we vaker een training via jullie mogen doen.

Ging niet over de clichés die iedereen al weet, maar kwam met veel nieuwe en originele dingen. De training kwam met veel dingen waar je echt iets aan hebt en wat ook werkelijk realistisch te gebruiken is.
Gevolgde training
Time management (het effectieve werken)

Riviq

Een leuke en leerzame dag!

Een duidelijke training met fijne aanknopingspunten om echt iets mee te doen.

Sterre Spaanderman / RIVIQ

SterSterSterSterLege ster

Erg interessante training. Mooie kans om op een andere manier te kijken naar gevallen uit het dagelijkse werkleven

Tijd om individuele scenario's te bespreken. Verder veel aandacht voor toepassingen in de praktijk.

Riviq

Heel goed! Zie volgende vraag.

- Enthousiaste trainer, goed volgbaar, niet saai. - Geen losse tips die je gelijk weer kwijtraakt, maar een echt verhaal wat mij nu al helpt. - Trainer houdt veel rekening met de vragen die gesteld werden.

P. Cabrera

Leerzaam

Doeltreffend
Time Management

HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2012

HetEffectieveWerken.nl

We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken. Daarin maken wij het verschil!

Zuiderhagen 34

7511 GL Enschede

Modern timemanagement

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Hulp bij het instellen van taken in Outlook was fijn.
Modern Timemanagement

Proscoop

Praktisch, to the point, flexibel.
Individuele training time management

Eurofins Bureau de Wit

SterSterSterHalve sterLege ster

Remi / Riviq

Een zeer leerzame en vooral praktijks-gerichte training

Interessante theorie, enthousiaste trainer, bruikbare tips en tricks

Esri Nederland BV

Uitstekekend

Duidelijk in vertellen en overbrengen van kennis met goede praktijkvoorbeelden.
Training Time Management

Esri Nederland

Handige tips, het idee dat het je eigen keuze is, is ook fijn.
Effectief werken

Kim Nap

Een leuke, nuttige en praktisch ingerichte training

Harald van de Wetering

Prettige training, waarin we heel wat opgestoken hebben

Veel nuttige tips gekregen

Joyce Val/Esri Nederland

Positieve ervaring, ik heb er meer uit gehaald dan van tevoren bedacht.

Dat je naast praktische tips ook aan het nadenken wordt gezet
Effectief Werken

Gevolgde training
Time management (het effectieve werken)

Riviq

Een leuke en leerzame dag!

Een duidelijke training met fijne aanknopingspunten om echt iets mee te doen.

Sterre Spaanderman / RIVIQ

SterSterSterSterLege ster

Riviq

Heel goed! Zie volgende vraag.

P. Cabrera

Leerzaam