STAR
- Sterke punten
- Helder, duidelijk, helpt graag
- Gevolgde training
- timemanagement
99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!
Goed, ik heb hier veel van geleerd
Nuttige training
Ik heb de training als zeer positief ervaren
Positief, adrem, veel kennis.
De training is vrij breed, maar ook heel volledig. Het is goed om een keer helemaal uit te zoomen en vanaf daar de tips en tricks te ontvangen. Ook vind ik het fijn dat er wordt gekeken naar hoe je perspectief is en hoe je denkt over je werkzaamheden
Een training die écht het verschil maakt! Praktisch, inspirerend en direct toepasbaar. Ik merk dat ik sindsdien met veel meer rust en overzicht werk. Wat ik heb geleerd, pas ik dagelijks toe en dat voelt als een enorme winst. Absoluut een aanrader voor iedereen die slimmer en effectiever wil werken.
De training werd op een duidelijke en positieve manier uitgelegd
prima training praktisch
informatief, leerzaam, leuk en geeft bewustwording
Goede behulpzame training
Zeer nuttige training
Ik vond het erg leuk en leerzaam. De trainer (Cathy) was enthousiast en er zat genoeg afwisseling in het programma waardoor ik mijn aandacht er goed bij kon houden. Tijdens de training dacht ik regelmatig: dit zouden mijn collega's ook moeten doen! Vooral van de eerste dag heb ik veel geleerd. Ik vond het ook leuk om met de andere deelnemers samen opdrachten te maken. Wel een aantal verbeterpunten: 1. Ik vond dat de twee trainingsdagen te kort op elkaar waren gepland. Doordat de training op donderdag was, miste ik twee weken kort op elkaar een werkdag, en had ik weinig tijd om echt met de kennis van dag één aan de slag te gaan. Als er minimaal een maand tussen zat, had de 2e trainingsdag meer effect gehad. 2. Ik vond de 2e trainingsdag minder nuttig dan de eerste. We moesten zelfstandig aan de slag gaan en vragen stellen, maar ik had liever meer uitleg of een presentatie gehad. Ik wist niet zo goed welke vragen ik moest stellen, terwijl ik liever naar meer uitleg had willen luisteren van de trainer. 3. De groep was m.i. te groot, ik had liever een kleinere groep gehad. We waren veel bezig met naar elkaars problemen luisteren. 4. Cathy gaf aan dat ze normaal gesproken op de 2e trainingsdag zeker een halve dag besteedt aan uitleg over Outlook, maar dat deden we nu niet omdat een paar deelnemers met een Macbook of met g-mail werkte. Dit voelde voor mij echt als een gemiste kans, en het voelde alsof ik 'pech' had dat ik nu in een groep zat met g-mail gebruikers. De inhoud van de training zou niet op willekeur gebaseerd moeten zijn. 5. Na de 1e trainingsdag kregen we veel documenten toegestuurd per mail. Ik vind het super fijn als naslagwerk, maar ik had geen tijd om alles door te lezen vóór de 2e trainingsdag. Het voelde alsof ik niet genoeg tijd kreeg voor mijn 'huiswerk'. Conclusie: de eerste dag krijgt zeker 5 sterren, maar de tweede dag maximaal 3.
De training timemanagement was duidelijk, overzichtelijk en interactief. Cathy is een prettige en kundige trainster die de stof op een fijne en toegankelijke manier weet over te brengen. De training bood veel herkenning en praktische tips die ik direct in mijn werk kan toepassen. Een aanrader voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn werkdag.
Ik heb een hele positieve ervaring gehad met de training. Op een leuke en enthousiaste manier kregen wij inzicht en handvatten om aan de slag te gaan met effectief werken.
HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl
Zuiderhagen 34
7511 GL Enschede
Goed, ik heb hier veel van geleerd
Nuttige training
Ik heb de training als zeer positief ervaren
Positief, adrem, veel kennis.
De training werd op een duidelijke en positieve manier uitgelegd
prima training praktisch