Conny - SWO
- Sterke punten
- terugkerende lijnen
- Gevolgde training
- Het Effectieve Werken
99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!
Goed, prettige sfeer, fijne trainer, praktische insteek
Erg interessante training, direct toepasbaar in het werk. Trainer gaf op goed tempo op leuke manier les.
kijk er zeer tevreden op terug
Goed, effectief haha :-)
Ik vond de training enorm verhelderend, met veel praktische tools om je werk effectiever uit te voeren.
Leuke en leerzame dag, gelijk dingen in de praktijk gebracht.
Enthousiaste trainer die inspeelt op jouw vragen en vertaalt naar oplossingen om effectief te werken. De training is nog maar kort geleden, dus in de praktijk moet nog blijken hoe goed het voor mij werkt. Tot nu toe ben ik erg positief.
Martin is erg enthousiast en brengt het op een leuke prettige manier over. Ik denk dat het een goede invulling is voor het dagelijks leven.
Ik heb een hele fijne training Timemanagement gehad! Cathy was een fijne trainster die interactief en theorie goed afwisselde en de aandacht goed vast kon houden. Er was veel ruimte voor interactie met de andere deelnemers, wat ik zelf heel fijn en waardevol vond! Er was altijd ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Een aanrader!
Heel interessant. Ik heb wel gemerkt bij mijzelf dat ik de 1e training wat veel vond voor de tijdsduur die ervoor stond, waardoor ik moeite had om het op te nemen. De 2e training was leuk en meer interactief.
Praktische en duidelijke training!
Leerzaam en interactief.
Interactieve training met handige tips om je tijd beter in te delen.
was een prettige cursus, bij mijn oude werk had ik de zelfde cursus gedaan. fijn om mijn taken weer ingesteld te hebben in de mail. en het sparren of effectief werken was ook zeer prettig.
HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl
Zuiderhagen 34
7511 GL Enschede
Goed, prettige sfeer, fijne trainer, praktische insteek
kijk er zeer tevreden op terug
Goed, effectief haha :-)
Leuke en leerzame dag, gelijk dingen in de praktijk gebracht.
Praktische en duidelijke training!
Leerzaam en interactief.
Interactieve training met handige tips om je tijd beter in te delen.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl