8.9 /10

checkbox99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!

Multifix

SterSterSterLege sterLege ster

De cursus was wel interessant, de werkwijze die aangeleerd is gebruik in nu nog steeds, echter is dit nog maar 1 week en ik ben benieuwd of dit een werkend systeem blijft, ik voorzie namelijk al wat issues voor in de toekomst. Tijdens de cursus kreeg ik wel het gevoel dat er een echte verkoper voor me zat, wat er soms toe leidde dat de informatie niet objectief voelde maar dat er vooral de werkwijze verkocht werd. Het is geen product natuurlijk maar een werkwijze die op maat geleverd zou moeten kunnen worden.

De cursus was duidelijk, er was interactie en naslagwerk.
Time-management

gemeente Den Helder

gaf inzichten en praktisch ingericht

zie bovenstaande

Anelissa Schleifer Stringheta / Multifix

Heel positief. De inhoud was duidelijk opgebouwd en goed toepasbaar in de praktijk. Vooral de tips over het prioriteren van taken vond ik erg waardevol.

Duidelijk uitleg, handig tips, praktisch oefeningen, trainer met veel deskundig en goed voorbereid, dus de uitleg was duidelijk, rustig en met een open sfeer, waar we durfden vragen te stellen en ervaringen delen. Heel motiverend.
Time Management

Mark van Gool / Multifix

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vindt het een goede cursus. Met name mensen die weinig structuur hebben in hun werkzaamheden en werkdag hebben hier iets aan. Ik zelf werk voor mijn gevoel gestructureerd, en mijn hoofd is niet leeg als ik een taak aanmaak ( is persoonlijk ). Ik vindt wel dat er tijdens de cursus ( te ) veel aandacht geschonken wordt aan persoonlijke punten van deelnemers, waar ik persoonlijk geen behoefte aan had. Door de groep aan te passen naar gelijk niveau is de cursus misschien voor iedereen beter. Mensen die veel structuur nodig hebben, kunnen dan meer aandacht krijgen. Mensen die al gestructureerd werken kunnen op andere zaken focussen. Ik zou de cursus met name aanbevelen voor mensen die weinig structuur in de werkdag hebben.

Niet met actielijst werken maar met doelen. 45 minuten intensief werken / denken daarna hoofd vol.

S. Radakovic / Veilig Thuis ZHZ

Het was een leuke, interessante en dynamische training

Duidelijke uitleg wat betreft de technische kant van outlook

SterSterSterSterLege ster

Positieve ervaring, door de opbouw en pauzes/opdrachtjes tussendoor. Niet een stoffig verhaal en alleen maar zenden.

Actief deelnemers betrekken en ruimte voor delen van ervaring en deze te bespreken.
Effektief werken

Janet

Het is een zeer leerzame training die goed te volgen is. Enthousiaste en boeiende uitleg maakt dat je meteen aan de slag wilt met de tools die je aangereikt krijgt.

De enthousiaste manier van vertellen/uitleggen is geweldig!

Lisanne Nienhuis - werkzaam bij TSNed

Fijn, Goede (, aangepaste) inhoud en goede spreker

De inhoud werd in de loop van de dag aangepast op de deelnemers en de trainer hield duidelijk en overtuigend zijn verhaal

M. van Dijk - Zijlstra Beroepskleding

Positief

Heldere en duidelijke uitleg

Symen - Zijlstra Beroepskleding

Een frisse blik op je eigen werk, nuttige inzichten en een flinke verbetering

één van de leukere trainingen die we hebben gehad

Gerlof Dijkstra / Zijlstra Beroepskleding

Martin was een fijne man om naar te luisteren en had goede tips en tricks.

Martin kon heel snel schakelen. Soms gingen we naar het einde van de training en dan weer terug naar het begin. Maar net waar wij als medewerkers behoefte aan hadden. Martin raakte dan ook niet in de war en pakte het verhaal zo weer verder op.

SterSterSterSterLege ster

SUPER, erg veel van geleerd!

Zet je aan het denken over je werkwijze en mogelijke aanpassingen hierin. Nu DOEN
Efffectief werken

Brian Zijlstra Beroepskleding

Ik vond het een interessante training. Veel dingen waar ik van denk dat ik er voordelen van zou kunnen hebben in de manier van werken. Martin geeft de training op een fijne manier en de tijd vloog voorbij.

Prettige stem en manier van training geven Interessante onderwerpen Interactie

The Greenery/ B. van der gracht

Duidelijk en gestructureerd

Sergio / Gemeente Den Helder

SterSterSterSterLege ster

leerzaam ervaring, algemeen een goede training.

Duidelijk structuur qua uitleg. Handige tips.
Time management

HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2012

HetEffectieveWerken.nl

We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken. Daarin maken wij het verschil!

Zuiderhagen 34

7511 GL Enschede

Multifix

SterSterSterLege sterLege ster

De cursus was duidelijk, er was interactie en naslagwerk.
Time-management

Het was een leuke, interessante en dynamische training

Duidelijke uitleg wat betreft de technische kant van outlook

Effektief werken

Janet

De enthousiaste manier van vertellen/uitleggen is geweldig!

Lisanne Nienhuis - werkzaam bij TSNed

Symen - Zijlstra Beroepskleding

Een frisse blik op je eigen werk, nuttige inzichten en een flinke verbetering

één van de leukere trainingen die we hebben gehad

Gerlof Dijkstra / Zijlstra Beroepskleding

Martin was een fijne man om naar te luisteren en had goede tips en tricks.

SterSterSterSterLege ster

SUPER, erg veel van geleerd!

Efffectief werken

Brian Zijlstra Beroepskleding

Prettige stem en manier van training geven Interessante onderwerpen Interactie

The Greenery/ B. van der gracht

Duidelijk en gestructureerd

Sergio / Gemeente Den Helder

SterSterSterSterLege ster

leerzaam ervaring, algemeen een goede training.

Duidelijk structuur qua uitleg. Handige tips.
Time management

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: