tsned
- Sterke punten
- leren organiseren
- Gevolgde training
- effectief werken
99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!
Inspirerend
Positiever dan ik in eerste instantie dacht. Heel praktisch en gericht op de eigen behoefte
Ik heb de training als erg positief ervaren. De uitleg was duidelijk, de inhoud was relevant en de training was prettig en leerzaam opgezet. Ik heb er zeker waardevolle inzichten uit meegenomen.
Effectief Werken (Grip op werkdruk)
Heel goed!
Heel fijn. Er werd een heel fijn en vooral duidelijke training gegeven.
Hele fijne effectieve training waar je leert hoe je meer grip krijgt op je werkzaamheden. Deze nieuwe manier van werken ga je dezelfde dag nog implementeren en eigen maken.
De cursus was wel interessant, de werkwijze die aangeleerd is gebruik in nu nog steeds, echter is dit nog maar 1 week en ik ben benieuwd of dit een werkend systeem blijft, ik voorzie namelijk al wat issues voor in de toekomst. Tijdens de cursus kreeg ik wel het gevoel dat er een echte verkoper voor me zat, wat er soms toe leidde dat de informatie niet objectief voelde maar dat er vooral de werkwijze verkocht werd. Het is geen product natuurlijk maar een werkwijze die op maat geleverd zou moeten kunnen worden.
gaf inzichten en praktisch ingericht
Heel positief. De inhoud was duidelijk opgebouwd en goed toepasbaar in de praktijk. Vooral de tips over het prioriteren van taken vond ik erg waardevol.
Ik vindt het een goede cursus. Met name mensen die weinig structuur hebben in hun werkzaamheden en werkdag hebben hier iets aan. Ik zelf werk voor mijn gevoel gestructureerd, en mijn hoofd is niet leeg als ik een taak aanmaak ( is persoonlijk ). Ik vindt wel dat er tijdens de cursus ( te ) veel aandacht geschonken wordt aan persoonlijke punten van deelnemers, waar ik persoonlijk geen behoefte aan had. Door de groep aan te passen naar gelijk niveau is de cursus misschien voor iedereen beter. Mensen die veel structuur nodig hebben, kunnen dan meer aandacht krijgen. Mensen die al gestructureerd werken kunnen op andere zaken focussen. Ik zou de cursus met name aanbevelen voor mensen die weinig structuur in de werkdag hebben.
Het was een leuke, interessante en dynamische training
Positieve ervaring, door de opbouw en pauzes/opdrachtjes tussendoor. Niet een stoffig verhaal en alleen maar zenden.
Het is een zeer leerzame training die goed te volgen is. Enthousiaste en boeiende uitleg maakt dat je meteen aan de slag wilt met de tools die je aangereikt krijgt.
HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl
Zuiderhagen 34
7511 GL Enschede
Inspirerend
Effectief Werken (Grip op werkdruk)
Heel goed!
Heel fijn. Er werd een heel fijn en vooral duidelijke training gegeven.
gaf inzichten en praktisch ingericht
Het was een leuke, interessante en dynamische training