9 /10

checkbox99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!

Traffic Service Nederland

Goede inzichten gekregen over een andere manier van werken.

Een enthousiaste instructeur die met passie over het effectief werken praat.

TSNed

Leuke en informatieve manier om op een andere manier naar je werk/taken te kijken en zo het meeste uit je dag te halen!

De positieve manier van uitleggen en het gesprek aangaan waarom je iets, soms al jaren, op een bepaalde manier doet en hoe het ook anders kan.

Remco Beerthuijzen

Duidelijke uitleg en erg interactief

Nienke Schagen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellend. Niet aansluitend bij de doelgroep, niet interactief. Loopt achter op de ontwikkelingen die op dit moment spelen. Zonder kennis van ai werkprocessen proberen te versnellen is niet meer van deze tijd. Cathy presenteerde zonder humor en reageerde negatief op input van publiek.

Het Effectieve werken

M Rodenburg / SolarDuck

SterSterSterSterLege ster

Kleine groep, korte lesdagen en voldoende groepsdynamiek. De uitleg van de organisatiemethode wordt versterkt doordat Martin het zelf dagelijks gebruikt en de aanpak in de praktijk kon laten zien. Had gehoopt op wat meer oefeningen of rollenspellen om zaken als afleiding en prioriteren te behandelen. Locatie was top geregeld, alles aanwezig wat je maar kon verwachten.

Veel persoonlijke aandacht
Time Management

Ali Dikici / Easyfairs

Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest en ik heb wederom inzichten gekregen in hoe mijn dag effectiever in te delen. Vooral omdat het de tweede keer is geweest, blijven zaken ook beter hangen. Dank hiervoor!

Heldere en kalme uitleg over hoe Martin tegen zaken aankijkt. Hij vraagt eerst waar je tegen aanloopt en neemt je daarna stap voor stap mee in zijn proces en denkwijze en hoe hij het aan zou pakken. Dit geeft je een helder beeld van waar je nu staat en waar je graag heen zou willen en hoe daar te komen.
Workshop Timemanagement

Goed, proactief, niet te lang en langdradig

verhaal goed overbrengen met voorbeelden

Tessa - Evenementenhal Hardenberg

Super interessante training. Echt dingen geleerd over hoe ik beter moet plannen.

- Het is fijn dat hij concrete tips geeft en je goede inzichten geeft.

Goed, leerzaam en ook een positieve sfeer

Laagdrempelige uitleg met een fijne sfeer om echt de diepte in te gaan. Je kon aangeven waar je moeite mee had en hier werd serieus op in gegaan zonder veroordeeld te worden.

TB-Plus

WIj hebben de training als erg prettig ervaren. Het enthausiasme, zelfverzekerdheid over de methode en bewijs over de effectiviteit kwam goed over op onze collega's.

Enthausiast, genoeg theorie met afwisseling van praktijk voorbeelden en genoeg tijd om zelf de training in te vullen in je eigen werk.
Tijdsmanagement training 1 dag

Eurofins

Goede, nuttige training met praktische voorbeelden hoe je je dag effectiever kunt inrichten. Vaak wordt er tijdens een training dingen gezegd 'die je zelf eigenlijk ook al wel weet', en juist daarom is het extra fijn dat het concreet gemaakt wordt inplaats van alleen theoretisch blijft.

Gezellige trainer, What you see is what you get, duidelijk, eerlijk, komt over als ervaringsdeskundige, verfrissend
Het effectieve werken ('timemanagement'), op woe 17 dec 2025 in Utrecht

Market Plaza

Fijne een-op-een-sessie waarbij echt gekeken werd waar ik het meest mee geholpen zou zijn.

direct toepasbaar en hele duidelijke uitleg toegestuurd gekregen na de training
timemanagement een-op-een

Leuke training met praktische tips

Positieve en leuke trainer en heel toepasbaar in de praktijk

Zeer waardevolle training die direct toepasbaar is

verdieping vooraf in situatie afdeling en tijdens training maatwerk
Effectief Presteren

Vesteda

Mijn collega's en ik zijn erg tevreden over deze training.

Martin vertlet op een boeiende manier, en geeft veel praktische tips.
Effectef werken

HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2012

HetEffectieveWerken.nl

We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken. Daarin maken wij het verschil!

Zuiderhagen 34

7511 GL Enschede

Traffic Service Nederland

Goede inzichten gekregen over een andere manier van werken.

Een enthousiaste instructeur die met passie over het effectief werken praat.

TSNed

Workshop Timemanagement

Goed, proactief, niet te lang en langdradig

verhaal goed overbrengen met voorbeelden

Tessa - Evenementenhal Hardenberg

- Het is fijn dat hij concrete tips geeft en je goede inzichten geeft.

Goed, leerzaam en ook een positieve sfeer

Zeer waardevolle training die direct toepasbaar is

verdieping vooraf in situatie afdeling en tijdens training maatwerk
Effectief Presteren

Vesteda

Mijn collega's en ik zijn erg tevreden over deze training.

Martin vertlet op een boeiende manier, en geeft veel praktische tips.
Effectef werken

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: