Gewoon een hele fijne kennismaking en daaropvolgende behandelingen, heel prettig.
Deskundig, adequaat mijn klachten zijn goed in kaart gebracht en effectief behandeld.
Het is gewoon een goede praktijk.
Ervaring en kennis
De professionele hulp en de juiste behandeling bij de klachten
Duidelijke communicatie, goede adviezen, neemt de cliënt serieus. Oefeningen worden goed afgestemd op de problematiek.
Ik werd serieus genomen en ook goed begeleid met het opvolgen van zijn trainingsschema, wat uiteindelijk ieen goed resultaat heeft opgeleverd
Als iemand zoekt naar een goede fysiotherapeut, dan zou ik Ted aanbevelen
Deskundigheid en de klik met het hele team
Ik kom al een aantal jaar bij Bob en ben erg tevreden.
Duidelijke diagnose mbv echografie en snelle resultaten door combinatie dryneedling, massage en oefeningen thuis.
Klant vriendelijk
Zoë is heel betrokken , superaardig , voelt dingen goed aan en heeft veel kennis
Ze luistert goed en helpt je goed. Ze geeft het gevoel dat je belangrijk bent en geen nummer. Ook is de behandeling goed aangeslagen, dus minder klachten????
Duidelijke uitleg, goede behandeling met shockwave therapie. Klachten zijn nog niet weg maar wel sterk verminderd
Het Zorgperron verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt:
Het is gewoon een goede praktijk.
Ervaring en kennis
De professionele hulp en de juiste behandeling bij de klachten
Als iemand zoekt naar een goede fysiotherapeut, dan zou ik Ted aanbevelen
Deskundigheid en de klik met het hele team
Ik kom al een aantal jaar bij Bob en ben erg tevreden.
Klant vriendelijk
Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt: