Gewoon een hele fijne kennismaking en daaropvolgende behandelingen, heel prettig.

Deskundig, adequaat mijn klachten zijn goed in kaart gebracht en effectief behandeld.

Het is gewoon een goede praktijk.

Ervaring en kennis

De professionele hulp en de juiste behandeling bij de klachten

Riemke Loning

Duidelijke communicatie, goede adviezen, neemt de cliënt serieus. Oefeningen worden goed afgestemd op de problematiek.

Ik werd serieus genomen en ook goed begeleid met het opvolgen van zijn trainingsschema, wat uiteindelijk ieen goed resultaat heeft opgeleverd

Als iemand zoekt naar een goede fysiotherapeut, dan zou ik Ted aanbevelen

Deskundigheid en de klik met het hele team

Ik kom al een aantal jaar bij Bob en ben erg tevreden.

Duidelijke diagnose mbv echografie en snelle resultaten door combinatie dryneedling, massage en oefeningen thuis.

SterSterSterSterLege ster

Klant vriendelijk

Zoë is heel betrokken , superaardig , voelt dingen goed aan en heeft veel kennis

Ze luistert goed en helpt je goed. Ze geeft het gevoel dat je belangrijk bent en geen nummer. Ook is de behandeling goed aangeslagen, dus minder klachten????

Duidelijke uitleg, goede behandeling met shockwave therapie. Klachten zijn nog niet weg maar wel sterk verminderd

Het Zorgperron verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 27 september 2017

Het Zorgperron

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie, echografie, shockwave en dry needling. Klassieke therapieën worden gecombineerd met moderne (behandel) technieken. Wij zijn gevestigd direct aan de achterkant van het NS station van Heerhugowaard. Klik op de afbeeldingen van aandoeningen en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens!

Olmenlaan 8

1702 KB Heerhugowaard

Het is gewoon een goede praktijk.

Ervaring en kennis

De professionele hulp en de juiste behandeling bij de klachten

Riemke Loning

Als iemand zoekt naar een goede fysiotherapeut, dan zou ik Ted aanbevelen

Deskundigheid en de klik met het hele team

Ik kom al een aantal jaar bij Bob en ben erg tevreden.

SterSterSterSterLege ster

Klant vriendelijk