Wilma Janssen
Spontane aardige man. Flexibel in behandeling.
snelle diagnostisering en het goed bespreekbaar maken en uitvoering van het behandelplan
Zou ik zeker doen, alleen heeft behandeling linkerschouder helaas de laatste keer niet geholpen. Nog steeds last.
Ik ben goed geholpen en geen last meer
Erg aardig, luisterde goed naar de klachten, legde de oefeningen voor thuis goed uit en door zijn methode icm de oefeningen zijn de klachten in een aantal weken zo goed als verdwenen. Voelde mij direct vanaf het eerste moment serieus genomen en voelde heel vertrouwd. Absolute aanrader!
Als iemand lichamelijke problemen heeft
Prettige samenwerking en een professionele begeleiding en toepassingen voor mijn probleem
Het praktijk van de fysiotherapeut was mij al bekend, van een vorig blessure. De fysiotherapeut was van het begin af aan zeer professioneel wist ook na het gesprek waar het punt lag. De behandelingen waren professioneel en na elke behandeling merkte je verschil, de blessure was ook binnen zeer korte periode weg. Echt een top team en top praktijk.
De dame was zeer vriendelijk, begripvol en duidelijk. Dat is fijn, gehoord en gezien worden. Dank.
als zich dit voor doet
In zijn algemeenheid voor voetklachten.
De behandeling ,voel me goed
Serieus genomen met de klachten. Duidelijke verwachtingen. Fijn dat er gekeken wordt met een echo wat er daadwerkelijk aan de hand is. Met succes behandeld
Als de therapie passend is voor de klacht ,maar dat weet je pas als je een paar keer geweest bent .
Geen goede uitleg/communicatie was slecht!
Het Zorgperron verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben goed geholpen en geen last meer
Als iemand lichamelijke problemen heeft
als zich dit voor doet
In zijn algemeenheid voor voetklachten.
De behandeling ,voel me goed
Geen goede uitleg/communicatie was slecht!
Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt: