Reviews

9.8 / 10
461 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.8/10
Info over verloop order
9.8/10
Snelheid levering
9.8/10
Bestelgemak
9.8/10
Klantvriendelijkheid
9.8/10
Informatie op de website
9.8/10
After sales
9.8/10

461 Reviews

D-ent Dance & Entertainment

10/10

Ik zocht een echte dansvloer voor mijn dansstudio. Een professionele dansvloer viel buiten mijn budget, maar bij Het Rijswijkse Vloerenhuis werd ik niet alleen onwijs vriendelijk geholpen aan een... Ik zocht een echte dansvloer voor mijn dansstudio. Een professionele dansvloer viel buiten mijn budget, maar bij Het Rijswijkse Vloerenhuis werd ik niet alleen onwijs vriendelijk geholpen aan een goede alternatief. Er werd goed met me meegedacht en perfect geadviseerd. Het maken van een afspraak voor het leggen van de vloer was ook fijn. Het had wat haast i.v.m. de opening van de studio. Maar het team inclusief de eigenaar heeft zich fantastisch ingezet voor het op tijd klaren van deze flinke klus. Ik ben een ieder van Het Rijswijkse Vloerenhuis met heel mijn hart dankbaar!

Sterke punten

Denken met je mee, nogmaals dank voor jullie inzet!

Verbeterpunten of tips

geen


Fam. Siwpersad

10/10

Onze vloer is door Het Rijswijkse Vloerenhuis vernieuwd. Zij hebben werk van topkwaliteit geleverd, uitstekende service. Alle afspraken zijn keurig nagekomen......Vakmensen van hoog niveau.

Sterke punten

Komen al hun afspraken na....Vakmensen dank!

Verbeterpunten of tips

geen


Rene van der Windt

10/10

Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn. Goed advies gekregen vragen via de mail of telefoon worden direct duidelijk beantwoord we werden steeds goed op de hoogte gehouden. Fijn dat je niet steeds... Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn. Goed advies gekregen vragen via de mail of telefoon worden direct duidelijk beantwoord we werden steeds goed op de hoogte gehouden. Fijn dat je niet steeds achter dingen aan hoeft te lopen. Vloer is goed ingemeten en keurig gelegd door deskundig en beleefd personeel.

Sterke punten

Deskundig en beleefd personeel !

Verbeterpunten of tips

geen


Marja Kambeel

9/10

3 man sterk kwamen laminaat leggen op de boven etage,
Wat zijn dit professionele, kundige, relaxte, betrouwbare vaklieden,
Voor elk probleem een oplossing.ruimen alles op. Wat een toppers.

Sterke punten

Maken nog meer af dan beloofd

Verbeterpunten of tips

Geen


E. v/d Linden

10/10

17-08-2020 Is onze vloer gelegd, de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam echte vakmensen.

Sterke punten

Zeer behulpzaam en vakkundig!

Verbeterpunten of tips

geen


Atwin

10/10

Heldere communicatie , vloer netjes gelegd . Oog voor details personeel in de winkel , en het personeel in de winkel in Rijswijk en leggers op locatie Dent met je mee in oplossingen en alternatieven.

Sterke punten

Denken met je mee .

Verbeterpunten of tips

geen


Saskia Fruijtier

10/10

Na lang zoeken eindelijk bij Het Rijswijkse Vloerenhuis het juiste laminaat gevonden. Het contact was vanaf het begin zeer prettig en ik had er alle vertrouwen in.....Terecht bleek achteraf want de... Na lang zoeken eindelijk bij Het Rijswijkse Vloerenhuis het juiste laminaat gevonden. Het contact was vanaf het begin zeer prettig en ik had er alle vertrouwen in.....Terecht bleek achteraf want de vloer ligt er prachtig in. Professioneel gelegd! De mannen hebben een top prestatie geleverd en dat met een hittegolf en 34graden!

Sterke punten

Prettig contact en professionele vakmannen!

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem

10/10

Super mooie vloer! Goede uitleg over onderhoud. Afwerking is heel erg mooi en secuur gedaan. We zijn erg tevreden....Klasse! En ook goed aan de Corona regels gehouden.

Sterke punten

Goed op elkaar ingespeeld team, duidelijk passie voor het vak secuur en netjes........Dank!

Verbeterpunten of tips

geen


fam. Havinga

10/10

Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen en toen we binnen kwamen, voelde het meteen goed. Duidelijke prijzen, veel producten in de zaak en mogelijkheid om een stuk laminaat als voorbeeld mee te... Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen en toen we binnen kwamen, voelde het meteen goed. Duidelijke prijzen, veel producten in de zaak en mogelijkheid om een stuk laminaat als voorbeeld mee te nemen. meteen de afspraak gemaakt om in te meten en tijdens de inmeet afspraak kregen we nog goede tips. Keurig een telefoontje op de dag van het plaatsen. " Binnen een uur zijn we er " en inderdaad keurig op tijd! Met 3 man een netten vloer afgeleverd. Ze gingen pas weg toen de vloer helemaal afgewerkt was en schoon was!..........Ook de prijs was réeel!!

Sterke punten

Duidelijk te zien dat er passie is voor het werk!.........Dank

Verbeterpunten of tips

geen


Anna Kirillova

10/10

Top quality work! Great communication, friendly and caring personel. All arguments are fulfilled on time and in the great way. Very happy with my new floors! Thank you very much! Oh and also very... Top quality work! Great communication, friendly and caring personel. All arguments are fulfilled on time and in the great way. Very happy with my new floors! Thank you very much! Oh and also very clean.

Sterke punten

All arguments are fulfilled, great thanks!

Verbeterpunten of tips

none