Reviews

9.8 / 10
614 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.8/10
Info over verloop order
9.8/10
Snelheid levering
9.8/10
Bestelgemak
9.8/10
Klantvriendelijkheid
9.8/10
Informatie op de website
9.8/10
After sales
9.8/10

614 Reviews

Sylvie Caron & Dalian Moll

10/10

Heel aardig, professioneel, meedenkend personeel dat niks zou doen wat ze ook niet in hun eigen huis zouden doen.
Mooie afwerking van plinten, precisiewerk!
Hier word je gewoon blij van.

Sterke punten

Wie niet waagt, wie niet wint.

Verbeterpunten of tips

Een werkdag vooraf een telefoontje. ( gezien de lange wachttijd )


J.Tinkhof

10/10

We zijn vriendelijk ontvangen door de verkoopster die alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden.
De houten vloer en de gordijnen zijn geheel volgens afspraak geleverd.
Na het meten van...
We zijn vriendelijk ontvangen door de verkoopster die alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden.
De houten vloer en de gordijnen zijn geheel volgens afspraak geleverd.
Na het meten van de kozijnen van ons oude huis door Het Rijswijkse Vloerenhuis waren er geen verrassingen tijdens het ophangen.

Sterke punten

Vakkundig, komen afspraken na.

Verbeterpunten of tips

.


Van der Stok, Ingrid

10/10

Wat ben ik blij met mijn prachtige nieuwe vloer!
Zowel service als vakkundige uitvoering van Het Rijswijkse Vloerenhuis is top!
Een echte aanrader!!

Sterke punten

Service, klantgerichtheid en vakkundigheid.

Verbeterpunten of tips

Geen!


Patrick en Miranda Verhagen

10/10

Wat een geweldig bedrijf!
We kwamen alleen even ons oriënteren maar gelijk bij binnenkomst van de winkel werden we zo hartelijk ontvangen dat we eigenlijk gelijk besloten om hier de vloer te...
Wat een geweldig bedrijf!
We kwamen alleen even ons oriënteren maar gelijk bij binnenkomst van de winkel werden we zo hartelijk ontvangen dat we eigenlijk gelijk besloten om hier de vloer te bestellen en laten leggen.
Hier hebben we geen spijt van. De vloer is echt mooi die (15-12-21) gelegd is en ook deze heren deden hun werk vol overgave. Zo fijn om te zien dat echte service nog bestaat. We komen zeker terug voor de gang.

Sterke punten

Vakkennis, enthousiast en service gericht

Verbeterpunten of tips

geen.


Joëlle Bögemann

10/10

Hele fijne service en vriendelijk geholpen in de showroom door Serge en zijn vrouw. Ze nemen echt de tijd voor je en geven duidelijk advies over het materiaal. Goede communicatie. De vloer is... Hele fijne service en vriendelijk geholpen in de showroom door Serge en zijn vrouw. Ze nemen echt de tijd voor je en geven duidelijk advies over het materiaal. Goede communicatie. De vloer is netjes gelegd door zeer vriendelijk personeel. En alles is weer netjes en schoon achter gelaten.

Binnenkort weer een afspraak maken om te kijken voor duo gordijnen en inbetween gordijnen.

Sterke punten

Service, advies, kwaliteit, klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Gary en Miranda Linsley

10/10

Advies in de winkel:
Top er is veel tijd voor ons uitgetrokken. Alle voor en nadelen van verschillende vloeren zijn besproken. Er werd ook heel goed met ons meegedacht en er werd rekening...
Advies in de winkel:
Top er is veel tijd voor ons uitgetrokken. Alle voor en nadelen van verschillende vloeren zijn besproken. Er werd ook heel goed met ons meegedacht en er werd rekening gehouden met persoonlijke smaak.

Plaatsing thuis :
Er is super professioneel gewerkt. Alles ziet er top uit.
Mannen zijn netjes en vriendelijk en zorgen ervoor dat alles schoon achterblijft.

Wij zijn heel erg blij en zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Sterke punten

Vriendelijk, netjes, vakwerk, komen afspraken na.

Verbeterpunten of tips

Hebben we niet.


Mevrouw A. Plug - Roeleveld

10/10

Fijn geholpen. Fijne behandeling. Gezellige werker.
Top

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

geen


Shirley Kops

8/10

Goeie service en super aardige Erwin!

Sterke punten

.

Verbeterpunten of tips

.


Kuijpers

10/10

We are very happy with our floors! The team were professional, hardworking + friendly. The brothers should be happy they have a dream team! Excellent that the team also cleaned up afterwards, left... We are very happy with our floors! The team were professional, hardworking + friendly. The brothers should be happy they have a dream team! Excellent that the team also cleaned up afterwards, left it clean + tidy! Definitely recommend this company to friends + family ! We will do business again!

Sterke punten

.

Verbeterpunten of tips

.


Anoniem

10/10

Snelle levering. Fijne jongens die de producten plaatsen. Doen veel moeite om alles piekfijn in orde te maken. Mensen in de winkel zijn ook fijn om zaken mee te doen.

Sterke punten

Service

Verbeterpunten of tips

geen