9.3 /10

checkbox99% beveelt Het Nederlandsche Inkoopkantoor aan!

Prijs / Kwaliteit
Service

mandy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goud

Niets
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Zeer teleurstellend door het ontbreken van een gespecificeerde factuur en bod 20% lager dan se daadwerkelijke waarde. Verschil zou commissie betreffen voor het inkopen, wat echter nergens vastgelegd staat of kon worden. Uiteindelijk de koop teruggedraaid en kreeg geen enkele uitleg over de gang van zaken, het lage bod of niet kloppende commissie.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Leuk om over na te denken :) Een verhaal van de reiziger die de weg vraagt; een klassieke en humoristische anekdote die draait om de absurditeit van menselijke logica en communicatie. Een reiziger is hopeloos verdwaald op het platteland. De wegen zijn smal, er staan geen verkeersborden en de avond begint te vallen. Tot zijn grote opluchting ziet hij een lokale boer op een hekje langs de weg zitten. De reiziger stopt zijn auto, draait zijn raampje open en roept: "Pardon meneer, weet u misschien hoe ik in Amsterdam kom?" De boer komt rustig overeind, loopt naar de auto en krabt eens peinzend achter zijn oor. Hij kijkt naar links, hij kijkt naar rechts en blijft een tijdje stil. "Nou," zegt de boer ten slotte. "Als je naar Amsterdam wilt... dan zou ik absoluut niet vanaf híér vertrekken." Indien je zonder mededeling een gesprek opneemt en ook bij je tweede bezoek loopt de recorder ongevraagd/onaangekondigd mee, dan rest mij niets anders dan te zwijgen.

Fred Van der Heide

Zilver en een klein beetje goud.

Welke twijfels had je van te voren?
Niet echt. Ik ben altijd positief ingesteld.
Leuke euro’s gekregen.

Diane

Gouden sieraden

Duidelijk en eerlijk behandeld

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dankjewel Diane voor je feedback en dat je ons weer hebt weten te vinden! :)

Willeke

Armbanden, ketting en oorbellen

Welke twijfels had je van te voren?
Of alles wel echt goud was?
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Dat het de moeite waard is om je oude sieraden in te leveren.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste mevrouw (Willeke) Gerritsen Hartelijk dank voor deze geweldige review en uw bezoek aan onze locatie in Apeldoorn! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat de koffie en de duidelijke uitleg in de smaak vielen.We begrijpen heel goed dat u van tevoren twijfels had of alles wel echt goud was. Het inleveren van oude sieraden is toch een kwestie van vertrouwen. Juist daarom nemen we altijd de tijd voor transparante uitleg, zodat u precies weet waar u aan toe bent.Super dat het de moeite waard is gebleken en dat u ons aan iedereen aanbeveelt die goud wil inleveren. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Alex Het inkoopkantoor te Apeldoorn met het gouden varkentje

Erna lucke

Oud goud

Geen enkele
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Dat het tot 2 x toe vriendelijke heren waren die mij uitleg hebben gegeven over mijn inlevering maar ook over andere vragen die ik had met betrekking tot zilver en oud papier geld

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste mevrouw (Erna) Lucke, Wat een fantastische review, hartelijk dank hiervoor! Wat ontzettend fijn om te horen dat u bij onze locatie in Apeldoorn opnieuw een supervriendelijke ervaring heeft gehad.Het doet ons goed te lezen dat we u tot twee keer toe zo goed hebben kunnen helpen met de uitleg over uw inlevering, en dat we ook uw vragen over zilver en oud papiergeld hebben kunnen beantwoorden. Dit is precies de service waar we elke dag naar streven!Dank u wel voor het vertrouwen en dat u ons zou aanbevelen bij uw familie, vrienden en kennissen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Alex Het inkoopkantoor te Apeldoorn met het gouden varkentje

B. Schrör-Ziombra

Sieraden

Vriendelijk geholpen

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Haha, het is eindelijk gelukt :) Dank je wel voor de review en mooie waardering.

André Wittebroek

muntenverzameling

Meer dan uitstekend.
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Mijn ervaring met inkoopkantoor was fantastisch, Eerst zeer vriendelijk telefooncontact met Jeremy Gruppelaar gehad. Afspraak gemaakt en fantastisch, vriendelijk en zeer betrokken geholpen door medewerkster Roos. Alles zeer goed en eerlijk gedaan en het bedrag aan het eind was boven verwachting. Al met al een zeer prettige ervaring en met een glimlach naar buiten. Dit kantoor is een absolute aanrader.

Jolanda

Zilveren sieraden

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Ik ben netjes behandeld en zeer tevreden.
Dat had ik niet.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste Jolanda, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring en dat u zich netjes behandeld voelde. 😊 Leuk dat u het interessant vond om te zien hoe alles in zijn werk gaat. We waarderen het enorm dat u ons zou aanbevelen bij familie en bekenden! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Alex Het Nederlandsche inkoopkantoor Apeldoorn

Vermaat

Oud zilver.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Iedereen die oud zilver wil verkopen.
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Prijs was wat ik in gedachten had.

Ossel-de Groot

Wat gouden dingetjes

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Ik weet nu wat zilveren munten waard zijn, of dit leuk is, maar voor mij interessant.
Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Mocht het ter sprake komen, dan zou ik jullie bedrijf aanbevelen.

Elly Agema

Zilveren rijksdaalders , enige zilveren sieraden en een gouden ring

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Gezellig gesprek gehad, mijn moeder van 97 vond het een erg vriendelijke heer die ons hielp.
Welke twijfels had je van te voren?
Hoe worden mijn spullen getaxeerd?

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Ik heb genoten van onze ontmoeting en met bewondering de vitaliteit van uw moeder ervaren. Bedankt voor uw terugblik en mooie waardering.

Claire

Munten en sieraden

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Het verkopen van spullen uit een erfenis gaat ook met enige weemoed, door de goede ervaring voelde het toch goed om te doen.
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Duidelijke uitleg en transparant in hoe prijs bepaald wordt. Prettig gesprek. Zal Zeker nog eens terugkomen.
Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
In ons geval, als erfgenamen voelden we ons op ons gemak en gehoord en we kregen een eerlijke prijs voor ons zilver.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dag Claire, bedankt voor de terugblik naar aanleiding van jullie bezoek. Ik heb jullie met veel plezier geholpen en vind het fijn om te lezen dat dit wederzijds is. De waardering doet mij goed.

Petra

Oud goud en zilveren sieraden

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Mijn ervaring was prima, ook de beide vorige keren ben ik goed geholpen. Het hele proces is transparant en Alex is erg vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg.
Welke twijfels had je van te voren?
Geen twijfels, ik was er al 2x eerder geweest.
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Alex is erg vriendelijk en communicatief en neemt de tijd voor je.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste Petra, Hartelijk dank voor je fijne review en jouw herhaalde vertrouwen in ons! Wat geweldig om te horen dat je nu al voor de derde keer zo goed en transparant bent geholpen op onze locatie in Apeldoorn. We zijn ontzettend trots op complimenten zoals die van jou. Erg leuk om te horen dat onze vriendelijke, duidelijke en communicatieve aanpak zo wordt gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk om echt de tijd voor onze klanten te nemen en het proces zo transparant mogelijk te maken.Bedankt dat je ons zou aanbevelen bij bekenden die ook iets willen inleveren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Alex, het inkoopkantoor te Apeldoorn, met het gouden varkentje.

MM

sieraden, bestek

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
In ieder geval aan mensen die huizen moeten opruimen na een sterfgeval. Je kunt ook met weinig komen en bij twijfel spullen gewoon laten zien
nee, want ben er vaker geweest en daarover zeer tevreden

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Zoals die ober zei tegen de klagende klant, die vond dat hij lang moest wachten op zijn bestelling; "u heeft een horloge, maar ik heb de tijd". Wij nemen graag de tijd om bezoekers aandacht te geven en ervaringen en verhalen uit te wisselen. Hartelijk dank voor uw terugblik naar aanleiding van uw bezoek en de mooie waardering maakt ons blij.

Mulder

Goud en zilver

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Ik mocht mee kijken in een apart kantoor waar een speciaal apparaat stond om het karaat van het goud te meten.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste heer en mevrouw Mulder, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en de complimenten voor ons kantoor met het gouden varkentje in Apeldoorn! Wat ontzettend fijn om te horen dat u vooraf geen twijfels had en dat uw ervaring uiteindelijk zeer goed is geweest. Het is een groot compliment dat u onze diensten zou aanbevelen aan iedereen die u kent. We vonden het erg leuk dat u geïnteresseerd was in onze werkwijze en dat we u mee konden nemen naar ons kantoor om de spectrometer in actie te zien. Transparantie staat bij ons voorop, dus we laten graag zien hoe we nauwkeurig het karaat van goud bepalen. Graag tot een volgende keer in Apeldoorn! Met vriendelijke groet, Alex

Geantwoord op

Het Nederlandsche Inkoopkantoor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Nederlandsche Inkoopkantoor heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 augustus 2016

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u terecht voor de verkoop van uw goud en zilver. Wij taxeren geheel gratis en vrijblijvend uw waardevolle gouden en zilveren sieraden, munten, (luxe)horloges en diamanten U kunt bij ons in de winkel direct uw aangeboden goederen verkopen. Wij betalen per bank of contant uit.

Hengelo, Deventer, Apeldoorn en Oldenzaal

Prijs / Kwaliteit
Service

mandy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goud

Niets

Fred Van der Heide

Zilver en een klein beetje goud.

Welke twijfels had je van te voren?
Niet echt. Ik ben altijd positief ingesteld.
Leuke euro’s gekregen.

Diane

Gouden sieraden

Duidelijk en eerlijk behandeld

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dankjewel Diane voor je feedback en dat je ons weer hebt weten te vinden! :)

Willeke

Armbanden, ketting en oorbellen

Welke twijfels had je van te voren?
Of alles wel echt goud was?
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Dat het de moeite waard is om je oude sieraden in te leveren.

Erna lucke

Meer dan uitstekend.

Jolanda

Zilveren sieraden

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Ik ben netjes behandeld en zeer tevreden.
Dat had ik niet.

Vermaat

Oud zilver.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Iedereen die oud zilver wil verkopen.
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Prijs was wat ik in gedachten had.

Ossel-de Groot

Wat gouden dingetjes

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Mocht het ter sprake komen, dan zou ik jullie bedrijf aanbevelen.

Elly Agema

Zilveren rijksdaalders , enige zilveren sieraden en een gouden ring

Welke twijfels had je van te voren?
Hoe worden mijn spullen getaxeerd?

Claire

Munten en sieraden

Petra

Oud goud en zilveren sieraden

Welke twijfels had je van te voren?
Geen twijfels, ik was er al 2x eerder geweest.
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Alex is erg vriendelijk en communicatief en neemt de tijd voor je.

MM

sieraden, bestek