Fam Arp
- Eigen meubelmakerij
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door 👍
- Product of service:
- Een ronde tafel uit eigen meubelmakerij
100% beveelt Het Ambacht Woonwinkel aan!
Mooi bedrijf en veel keus
We zijn bij het Ambacht zeer prettig geholpen en geadviseerd. Het bedrijf heeft een eigen meubelmakerij waar we een eettafel en salontafel hebben laten maken. Het resultaat is naar aller tevredenheid. Prachtige eethoek met bank en drie stoelen. De aflevering was perfect en binnen de afgesproken termijn. Ceciel en Gerard Egberink
Goed bedrijf ,vooral gezellige medewerkers,prima ervaring.
Is allemaal prima geregeld jullie medewerkers waren mooi optijd en vriendelijke mannen.
prima geholpen en vriendelijk hebben de tijd en aandacht voor je.
Prachtige meubelzaak, handgemaakte houten meubels. Fijn geholpen!
Zeer fijne en goede uitleg
De meubelmaker van meubelwinkel “het Ambacht” uit Losser heeft onze 40 jaar oude eikenhouten eettafel op een perfecte manier gerestaureerd. Dat betekent dat de tafel ontdaan is van butsen, splinters en slijtplekken door het tafelblad en de poten te schuren en opnieuw van olie te voorzien, zodat hij er weer als nieuw uitziet!
Hier is klant nog koning
Door de jaren heen altijd tevreden over de keuzes en kwaliteit aan meubels
Zeer deskundige kennis
Eiken eettafel met 6 stoelen en tv meubel ontvangen, zowel zeer tevreden over afd. verkoop als afd. levering
Vriendelijk, goed advies, het was sneller klaar dan verwacht en precies op maat
Goede eerlijke informatie en correcte levering
Goede ontvangst begeleiding en niets was hen te veel
Het Ambacht Woonwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Ambacht Woonwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Het Ambacht Woonwinkel
Broekhoekweg 26
7582 PT Losser
Mooi bedrijf en veel keus
Goed bedrijf ,vooral gezellige medewerkers,prima ervaring.
prima geholpen en vriendelijk hebben de tijd en aandacht voor je.
Prachtige meubelzaak, handgemaakte houten meubels. Fijn geholpen!
Zeer fijne en goede uitleg
Hier is klant nog koning