9.2 /10

checkbox98% beveelt Het Textielhuis aan!

Ton

Heel goed

Alle punten goed

Thorsten Schulz

Hervorragend, sehr schneller Versand nach DE, freundliche Kommunikation

Melissa

Fijne service

M.van Velzen

Vlotte levering, netjes verpakt en een correcte afhandeling bij niet leverbare artikelen, door vriendelijk personeel.

Mooie collectie
vermelding van uitverkochte artikelen kan misschien nog verbeterd worden.

A. de Vos

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met het Textielhuis.

Goede voorlichting/uitleg. Goede internet site.
Geen echte verbeter punten.

Karin Benjamins

Netjes en snel geholpen,na telefonisch contact

H. Klinkhamer

SterSterSterLege sterLege ster

2 x hemden besteld. 2 e keer bestelde ik Costa hemden met ribbels. Krijg ik 1 met ribbels en 2 gewone. Slechte zaak. Ook om dat er geen uitleg bij was waarom dit zo geleverd is

Geen sterke punten.
Beter de klant informeren waarom er 2 verschillende soorten hemden worde geleverd.

Iwona

SterSterSterHalve sterLege ster

José

Prettige benadering

Snelle levering en telefonisch overleg gehad omdat er een bepaalde kleur niet geleverd kon worden.

Hans

Niet alle artikelen staan gegroepeerd bij elkaar het kan gebeuren dat je iets zoekt en komen er plots net andere (hoes) lakens langs dan wat je zoekt
Groot aanbod / arssortiment

Joke Thomass

Prims

Peter Schmitz

Goed materiaal en snelle levering

Kwaliteit en levering

Yogastudio Sangha

SterSterSterSterLege ster

Ik heb al een aantal keer grote bolsters besteld bij Het Textielhuis. Ze werden steeds vlot geleverd. Goed ingepakt en kwamen dus helemaal netjes aan.

Vlotte levering, en netjes verpakt.
Ik zou na bestelling nog maar 1 mail versturen met alle informatie. Een factuur in die mail. En een link zodat je je bestelling kan volgen. Het is irritant dat je (ik weet even niet hoeveel het bij jullie is) soms wel 4 mailtjes krijgt over 1 bestelling.

Antwoord Het Textielhuis

Beste Marcella, Vanuit ons komen er altijd 3 mails, de bevestiging, wanneer het verzonden is en daarna de Track%Trace ervan. Daarna neemt Postnl het over en het klopt dat zij ook veel mails sturen, maar daar hebben wij helaas geen invloed op. Vervelend dat u dit zo voelt. Met vriendelijke groet, Het textielhuisteam

RWS

Prima, alles in orde.

Duidelijkheid.

Thomas

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb een theedoek besteld, deze was van top kwaliteit. Alleen heb ik een compleet ander theedoek gekregen met een ander printje erop. Aangezien het een theedoek is boeit het mij niet zo veel, maar het zou wel fijn zijn als tenminste het correcte product wordt opgestuurd. Op de factuur staat wel de het juiste keukendoek, dus er is bij het inpakken helaas iets fout gegaan..

Antwoord Het Textielhuis

Beste Thomas, Wat vervelend dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Wij controleren elkaar eigenlijk altijd voordat het verstuurd wordt maar dat is dan waarschijnlijk niet goed gebeurd, onze excuses! Uiteraard mag het naar ons retour zodat wij het juiste op kunnen sturen. Met vriendelijke groet, Heidi Moes

Geantwoord op

Het Textielhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Textielhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 maart 2013

Het Textielhuis

Textielhuis heeft een ruime collectie hoogwaardig bedtextiel, onder- en nachtmode en huishoudtextiel van topmerken. Sinds 2020 is daar zenartikelen.nl aan toegevoegd, de yoga en mindfulness webshop.

Twekkelerweg 130

Melissa

Fijne service

M.van Velzen

Mooie collectie
vermelding van uitverkochte artikelen kan misschien nog verbeterd worden.

A. de Vos

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met het Textielhuis.

Goede voorlichting/uitleg. Goede internet site.
Geen echte verbeter punten.

Karin Benjamins

Goed materiaal en snelle levering

Kwaliteit en levering

Yogastudio Sangha

SterSterSterSterLege ster

Vlotte levering, en netjes verpakt.

RWS

Prima, alles in orde.