9.3 /10

checkbox99% beveelt Het Nederlandsche Inkoopkantoor aan!

Prijs / Kwaliteit
Service

Paul Kotvis

munten

uitstekend
professioneel contact, prettig gesprek gehad

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dat was geheel wederzijds :) Hartelijk dank voor de waardering.

Jeroen

een tientje

iedereen
eerlijke mensen

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dank je wel voor de review en mooie waardering.

Jos

Gouden en zilveren sieraden.

Welke twijfels had je van te voren?
Geen , ik wist dat je daar gewoon naartoe kunt gaan om goud of zilver in te leveren .
Vrienden , familie etc.

mandy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goud

Niemand
Niets
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Zeer teleurstellend door het ontbreken van een gespecificeerde factuur en bod 20% lager dan se daadwerkelijke waarde. Verschil zou commissie betreffen voor het inkopen, wat echter nergens vastgelegd staat of kon worden. Uiteindelijk de koop teruggedraaid en kreeg geen enkele uitleg over de gang van zaken, het lage bod of niet kloppende commissie.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

De waarheid heeft vele gezichten. Je bent bij ons geholpen als iedere klant; echter jij bleek niet als iedere klant te zijn. Tegen wantrouwen en onrecht kan niemand zich verdedigen. Wat netjes zou zijn geweest, was als er toestemming gevraagd zou zijn om ons gesprek op te nemen, in plaats van dit stiekem te doen en mij daar later, via je email bericht mee te confronteren.

Fred Van der Heide

Zilver en een klein beetje goud.

Welke twijfels had je van te voren?
Niet echt. Ik ben altijd positief ingesteld.
Leuke euro’s gekregen.

Diane

Gouden sieraden

Leuke winkel
Duidelijk en eerlijk behandeld

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dankjewel Diane voor je feedback en dat je ons weer hebt weten te vinden! :)

Willeke

Armbanden, ketting en oorbellen

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Heel prettig geholpen. Koffie, en duidelijke uitleg.
Welke twijfels had je van te voren?
Of alles wel echt goud was?
Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Aan iedereen die goud wil inleveren.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste mevrouw (Willeke) Gerritsen Hartelijk dank voor deze geweldige review en uw bezoek aan onze locatie in Apeldoorn! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat de koffie en de duidelijke uitleg in de smaak vielen.We begrijpen heel goed dat u van tevoren twijfels had of alles wel echt goud was. Het inleveren van oude sieraden is toch een kwestie van vertrouwen. Juist daarom nemen we altijd de tijd voor transparante uitleg, zodat u precies weet waar u aan toe bent.Super dat het de moeite waard is gebleken en dat u ons aan iedereen aanbeveelt die goud wil inleveren. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Alex Het inkoopkantoor te Apeldoorn met het gouden varkentje

Erna lucke

Oud goud

Geen enkele
Aan Fam, vrienden. Kennissen en wie het maar nodig heeft

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste mevrouw (Erna) Lucke, Wat een fantastische review, hartelijk dank hiervoor! Wat ontzettend fijn om te horen dat u bij onze locatie in Apeldoorn opnieuw een supervriendelijke ervaring heeft gehad.Het doet ons goed te lezen dat we u tot twee keer toe zo goed hebben kunnen helpen met de uitleg over uw inlevering, en dat we ook uw vragen over zilver en oud papiergeld hebben kunnen beantwoorden. Dit is precies de service waar we elke dag naar streven!Dank u wel voor het vertrouwen en dat u ons zou aanbevelen bij uw familie, vrienden en kennissen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Alex Het inkoopkantoor te Apeldoorn met het gouden varkentje

B. Schrör-Ziombra

Sieraden

Vriendelijk geholpen
Zeer goed

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Haha, het is eindelijk gelukt :) Dank je wel voor de review en mooie waardering.

André Wittebroek

muntenverzameling

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Mijn ervaring met inkoopkantoor was fantastisch, Eerst zeer vriendelijk telefooncontact met Jeremy Gruppelaar gehad. Afspraak gemaakt en fantastisch, vriendelijk en zeer betrokken geholpen door medewerkster Roos. Alles zeer goed en eerlijk gedaan en het bedrag aan het eind was boven verwachting. Al met al een zeer prettige ervaring en met een glimlach naar buiten. Dit kantoor is een absolute aanrader.
Meer dan uitstekend.
Iedereen

Jolanda

Zilveren sieraden

Aan bekenden en familie
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Ik ben netjes behandeld en zeer tevreden.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Beste Jolanda, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring en dat u zich netjes behandeld voelde. 😊 Leuk dat u het interessant vond om te zien hoe alles in zijn werk gaat. We waarderen het enorm dat u ons zou aanbevelen bij familie en bekenden! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Alex Het Nederlandsche inkoopkantoor Apeldoorn

Vermaat

Oud zilver.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Prijs was wat ik in gedachten had.
Welke twijfels had je van te voren?
Geen. Alles van te voren gelezen en een indicatie van de prijs opgezocht.
Niets.

Ossel-de Groot

Wat gouden dingetjes

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Zeer goed. Vriendelijk geholpen. Veel informatie ontvangen..
Wat is er verder nog leuk om te vertellen?
Ik weet nu wat zilveren munten waard zijn, of dit leuk is, maar voor mij interessant.

Elly Agema

Zilveren rijksdaalders , enige zilveren sieraden en een gouden ring

Welke twijfels had je van te voren?
Hoe worden mijn spullen getaxeerd?
Iedereen die op zoek is naar betrouwbare taxatie van spullen

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Ik heb genoten van onze ontmoeting en met bewondering de vitaliteit van uw moeder ervaren. Bedankt voor uw terugblik en mooie waardering.

Claire

Munten en sieraden

Welke twijfels had je van te voren?
Mijn vader was al eens eerder bij Mark geweest en had een goede ervaring, dus geen twijfel.
Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
In ons geval, als erfgenamen voelden we ons op ons gemak en gehoord en we kregen een eerlijke prijs voor ons zilver.
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Duidelijke uitleg en transparant in hoe prijs bepaald wordt. Prettig gesprek. Zal Zeker nog eens terugkomen.

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dag Claire, bedankt voor de terugblik naar aanleiding van jullie bezoek. Ik heb jullie met veel plezier geholpen en vind het fijn om te lezen dat dit wederzijds is. De waardering doet mij goed.

Geantwoord op

Het Nederlandsche Inkoopkantoor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Nederlandsche Inkoopkantoor heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 augustus 2016

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u terecht voor de verkoop van uw goud en zilver. Wij taxeren geheel gratis en vrijblijvend uw waardevolle gouden en zilveren sieraden, munten, (luxe)horloges en diamanten U kunt bij ons in de winkel direct uw aangeboden goederen verkopen. Wij betalen per bank of contant uit.

Hengelo, Deventer, Apeldoorn en Oldenzaal

Prijs / Kwaliteit
Service

Paul Kotvis

munten

uitstekend
professioneel contact, prettig gesprek gehad

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dat was geheel wederzijds :) Hartelijk dank voor de waardering.

Jeroen

een tientje

iedereen
eerlijke mensen

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dank je wel voor de review en mooie waardering.

Jos

Gouden en zilveren sieraden.

Vrienden , familie etc.

mandy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goud

Niemand
Niets

Fred Van der Heide

Zilver en een klein beetje goud.

Welke twijfels had je van te voren?
Niet echt. Ik ben altijd positief ingesteld.
Leuke euro’s gekregen.

Diane

Gouden sieraden

Leuke winkel
Duidelijk en eerlijk behandeld

Antwoord Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Dankjewel Diane voor je feedback en dat je ons weer hebt weten te vinden! :)

Willeke

Armbanden, ketting en oorbellen

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Heel prettig geholpen. Koffie, en duidelijke uitleg.
Welke twijfels had je van te voren?
Of alles wel echt goud was?
Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?
Aan iedereen die goud wil inleveren.

Erna lucke

Jolanda

Zilveren sieraden

Aan bekenden en familie
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Ik ben netjes behandeld en zeer tevreden.

Vermaat

Oud zilver.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Goed. Prijs was wat ik in gedachten had.
Welke twijfels had je van te voren?
Geen. Alles van te voren gelezen en een indicatie van de prijs opgezocht.
Niets.

Ossel-de Groot

Wat gouden dingetjes

Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Zeer goed. Vriendelijk geholpen. Veel informatie ontvangen..

Elly Agema

Zilveren rijksdaalders , enige zilveren sieraden en een gouden ring

Welke twijfels had je van te voren?
Hoe worden mijn spullen getaxeerd?
Iedereen die op zoek is naar betrouwbare taxatie van spullen

Claire