Maurice Hovens
- Verbeterpunten of tips
- Nee
- Sterke punten
- On line krijg je snel en vakkundig antwoord
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
Fijne eerste ervaring
Zeer goed
Na lang zoeken eindelijk een bedrijf gevonden die kleding verkoopt voor mensen in een rolstoel gemakkelijk en warm ! Heel blij mee
Correcte levering
Aangenaam
Pyjama's in lengtematen koop je eenvoudig hier!
Bestelling gedaan, en zonder verdere haperingen of andere moeilijkheden werd het bestelde bezorgd.
Ik zocht een losse col.Veel keuze, ook voor dames geschikt, bij deze Herenmodezaak. Twee besteld, snelle levering en prachtige kwaliteit. Zeer tevreden en aan te bevelen!
Heel behulpzaam, ook wat betreft het maken van een keuze uit de webshop.
Goede ervaring Artikel conform de info op website. Snelle levery
Ik ben weer dik tevreden
Prima past goed
Eerste jeer bestelling geplaatst Keurig snel geleverd
goed
Herenmode Piet Koopmans & Zn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne eerste ervaring
Zeer goed
Correcte levering
Aangenaam
Pyjama's in lengtematen koop je eenvoudig hier!
Heel behulpzaam, ook wat betreft het maken van een keuze uit de webshop.
Goede ervaring Artikel conform de info op website. Snelle levery
Ik ben weer dik tevreden