anonymous
- Sterke punten
- Bij twijfel over de maat, nemen ze contact op. Top.
- Verbeterpunten of tips
- Vooral zo doorgaan
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
Prima service
Na telefonisch contact via de website bestelt. medewerker gaf juiste informatie, prettig gesprek.
Betrouwbaar en accuraat!
Vriendelijk en behulpzaam.
Snelle en corrected afhandeling.
prima !
Prima snelle corecte levering
Bestelling keurig en snel uitgevoerd.
Keurige levering. Produkt van goede kwaliteit.
Snel en goed geleverd, maar het product de losse col, vertoonde snel scheurtjes in de naad tussen col en de twee flappen, heb het met naald en draad gerepareerd.
Netjes,snel goed verzonden
Heel goede ervaringen.
De broeken die we besteld hebben zijn zeer goed.
Toevallig bij Piet Koopmans uitgekomen omdat ik nieuwe kleding nodig had en dit in de buurt van mijn woonplaats niet kon vinden. Mijn vrouw en ik werden vakkundig en op een humoristische manier geholpen. Zij kwam niet met de intentie om iets te kopen, maar ging toch ook met twee items de deur uit.
Zeer goed bedrijf. Ik koop hier al jaren kleding online en mijn ervaring is altijd TOP bij deze mensen. Ook als persoonlijk advies nodig is zijn ze er voor je per mail of zelfs per telefoon. 5 STARS *****
Herenmode Piet Koopmans & Zn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar en accuraat!
Vriendelijk en behulpzaam.
Snelle en corrected afhandeling.
prima !
Prima snelle corecte levering
Bestelling keurig en snel uitgevoerd.
Keurige levering. Produkt van goede kwaliteit.
Netjes,snel goed verzonden
Heel goede ervaringen.
De broeken die we besteld hebben zijn zeer goed.
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt: