anonymous
- Sterke punten
- Ik heb zelf een confectiemaat maar de mogelijkheid voor afwijkende maten lijkt een sterk punt
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
Vriendelijke, vlotte service. Zo'n youtube filmpje is wel geinig
Uw herenmodezaak toont onmiddellijk de bereidheid om de klant voor 100% te bedienen.Niets is U teveel.! U nam voor mij alle tijd, u ging voor mij kijken of U de juiste pantalon met bredere pijpen had ! U belde mij ook nog zelfs hierover. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. U krijgt van mij een 10 voor klantvriendelijkheid.
Snelle levering, nette prijs.
Top bedrijf en geweldige service. Mijn man heeft Parkinson en kan hierdoor geen gewone spijkerbroeken dragen. Bij toeval kwam ik op de site van Piet Koopmans terecht. 1 spijkerbroek met elastiek besteld en deze kwam heel snel binnen. Hij heeft de broek aangetrokken en symbolisch niet meer uitgetrokken. Hij heeft hierdoor zijn zelfstandigheid weer terug. De beschrijving die erbij staat beschreven klop als een bus. Een echte aanrader!!!
Verkeerde broekmaat besteld, binnen twee werkdagen omgeruild per pakketpost
Uitstekend
Heel tevreden,herennachthemden te koop van prima kwaliteit in goede lengte
Positief. Accuraat.
Prima service
Na telefonisch contact via de website bestelt. medewerker gaf juiste informatie, prettig gesprek.
Betrouwbaar en accuraat!
Vriendelijk en behulpzaam.
Snelle en corrected afhandeling.
prima !
Herenmode Piet Koopmans & Zn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke, vlotte service. Zo'n youtube filmpje is wel geinig
Snelle levering, nette prijs.
Verkeerde broekmaat besteld, binnen twee werkdagen omgeruild per pakketpost
Uitstekend
Heel tevreden,herennachthemden te koop van prima kwaliteit in goede lengte
Positief. Accuraat.
Prima service
Betrouwbaar en accuraat!
Vriendelijk en behulpzaam.
Snelle en corrected afhandeling.
prima !
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt: