Dhamma
Uitstekende ervaring !
Mijn kennismaking met Help mijn Mac was zeer aangenaam. Bij toeval kwam ik gestrest en verdrietig het bedrijf binnen met een defecte MacBook-Air en een defecte externe harde schijf van mijn overleden dochter. Tom heeft de geschiedenis van de defecte apparaten geduldig aangehoord en was meelevend. Aangezien de bestanden op de defecte apparaten voor de familie van emotionele waarde is, hebben Tom en zijn collega de bestanden met hun deskundigheid en betrokkenheid veilig kunnen stellen en geordend weer op een externe harde schijf kunnen zetten. Ik ben de heren van Help mijn Mac zeer dankbaar. Een betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf die met de klant meedenkt en adviseert.
Heel actief!!
Snel, efficiënt en professioneel
Goed , heel behulpzaam luisteren goed wat ik wil
Een beschadigde MacBook snel en vakkundig in oude glorie hersteld. Snel en betaalbaar
Zeer deskundig in hun vak en denkt mee met de klant. Al jaren klant naar volle tevredenheid
Al jaren klant. Altijd goed geholpen door Tom en zijn medewerkers!
Helemaal fantastisch, staan te allen tijde voor mij klaar!
Zeer goede ervaringen
Top service zoals altijd
Zeer positief
Super service. Snel en klantvriendelijk
Werd fantastisch geholpen
Help mijn Mac verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Help mijn Mac heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende ervaring !
Heel actief!!
Snel, efficiënt en professioneel
Goed , heel behulpzaam luisteren goed wat ik wil
Al jaren klant. Altijd goed geholpen door Tom en zijn medewerkers!
Helemaal fantastisch, staan te allen tijde voor mij klaar!
Zeer goede ervaringen
Top service zoals altijd