Anjali
- Sterke punten
- Easy to order, very quick delivery.
- Product of service:
- Kettlebells
Good experience, nice selection and quality products.
Top, goed en snel geregeld!
Goeie prijzen voor gewichten maar leveringtijd was in mijn geval niet zo als gezegd.
Redelijk
Top
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Weinig, ik heb er Een simpel ding besteld en dat heb ik ontvangen. Vind ik normaal.
Product op tijd geleverd
doet wat het beloofd
👍
Begin februari een bestelling geplaatst voor een product dat volgens de planning eind februari leverbaar zou zijn. Medio maart had ik nog niets ontvangen en ook geen update gekregen, waarna ik zelf contact heb opgenomen. Toen werd aangegeven dat levering in april zou plaatsvinden. Medio mei opnieuw contact gezocht en uiteindelijk heb ik het product eind mei ontvangen. Het product is uiteindelijk geleverd, maar de communicatie en levertijd vielen helaas tegen.
Prima!
Heel goed
Mijn bestelling leek kwijt bij de transporteur. Helisport heeft dit heel acuraat opgepakt. Uiteindelijk had ik mijn bestelling nog redelijk snel.
Prima snelle levering
Helisports verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Helisports heeft de volgende resultaten bereikt:
Good experience, nice selection and quality products.
Top, goed en snel geregeld!
Redelijk
Top
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Product op tijd geleverd
doet wat het beloofd