Else
Ik vertrouwde Helder bij Letselschade, hoewel ik wel wat twijfels had vanwege sommige recensies die ik op Google las. Veel positieve ervaringen op Google en Feedback Company zijn persoonlijk, maar die van mij waren zeer teleurstellend. Ik kreeg in januari een stilzwijgend ontslag vanwege mijn arbeidsongeval en in april was het nog steeds niet opgelost. Hoe dan ook, de beslissing ligt altijd bij de cliënt, en zij, als advocaten, vechten voor het beste nummer, wat ook ten goede komt aan het percentage dat ze ontvangen. Hoewel het ook waar is dat je meerdere mensen en contactnummers doorneemt, lieten ze allemaal zien dat ze op niet de hoogte waren van mijn zaak en konden al mijn vragen niet beantwoordden nadat ik ze had geschreven. Ze zijn onattent, onvriendelijk en onduidelijk. Ze verspillen je tijd. Ik had langer dan 60 minuten contact en alles werd online afgehandeld. Ik keek een maand geleden nog op Google recensies en ik zag dat die nog in april op 3.0 stond. Toen ik eind april keek was het cijfer ineens 4.7. Google heeft bijna lle negatieve reviews verwijderd. Ik vind dat dat niet mag, omdat er vrijheid van meningsuiting moet zijn in Nederland. Hopelijk zien meerdere toekomstige cliënten dit en zullen de nieuwe cliënten over nadenken of zij wel een samenwerking willen aangaan met dit bedrijf. Hopelijk word mijn review niet verwijderd. Dan heb ik gelijk door wat er gebeurd.
- Product of service:
- Wat moet dit betekenen??