Rob van Driel
Ik had een Advocate oorspronkelijk in april ingehuurd om me te helpen bij letselschade zaak met betrekking op een fout van het ziekenhuis. Toen ik me online aanmeldde om met iemand te spreken, brachten ze me in contact met een een ander advocaat en gaven ze me een tijdstip door waarop ze zou bellen. Ze was 30 minuten te laat voor het gesprek en ik moest een e-mail sturen, waarna ze eindelijk belde. Dat had een indicatie van de service moeten zijn, maar omdat ze zoveel goede recensies hadden op Feedback Company, heb ik haar ingehuurd. Ik had veel vragen, omdat dit de eerste keer was dat ik een ziekenhuis fout had meegemaakt. Ik kreeg veel gemengde informatie van haar en geen echte antwoorden, wat frustrerend was. De communicatie was kort en inconsistent. De communicatie met het ziekenhuis was ook inconsistent. zouden ze vast hetzelfde zeggen. Tijdens het papierwerk was er een probleem met mijn rechtbankachtergrondcontrole, omdat ik ongeveer 25 jaar geleden een incident had gehad, maar nooit voor een misdrijf was veroordeeld. Hoewel ik een gerechtelijk document had opgevraagd om dat te bewijzen, wist het politiebureau niet goed hoe ze de documenten correct moesten interpreteren en de advocaat kon me in deze kwestie niet helpen. Ze zei eigenlijk dat ik je niet kon helpen. In die tijd heb ik een second opinion aangevraagd. Deze nieuwe advocaat zei dat je aanvraag goedgekeurd moest worden en dat de politie een uitleg van je advocaat nodig had. Ik heb haar gevraagd om het uit te leggen, maar dat wilde ze niet. Het leek haar te veel moeite te kosten om een simpele uitleg per e-mail te sturen. Dus op 6 juni heb ik haar van mijn zaak ontheven en ben ik naar de nieuwe advocaat gegaan van wie ik de second opinion had gekregen. Hij diende de uitleg in en vroeg om uitstel. Op 26 juni werd mijn aanvraag goedgekeurd zonder extra papierwerk of documentatie. Het helpt echt als iemand je echt bijstaat. Ik zou Helder bij Letselschade niet aanbevelen. Ik kan niet zeggen dat er hier geen goede advocaten zijn. Ik vind het geen goede gewoonte van de advocaat om geen contact op te nemen over waarom ik mijn diensten bij hen heb opgezegd. Een foto als bewijs dat ik mijn ziekenhuis fout bewijs heb en de datum waarop deze een jaar na goedkeuring verloopt, is natuurlijk om veiligheidsredenen verwijderd. Ik wilde ook nog even toevoegen dat Helder bij Letselschade het volledige bedrag in rekening bracht, ook al heeft ze de klus niet afgemaakt. Ik heb ervoor betaald, gewoon om ervan af te zijn, maar ik vind dat dit niet had moeten gebeuren.
- Product of service:
- Waarom doet Feedback Company mee met deze waanzin?!