9.6 /10

checkbox99% beveelt Healing Space aan!

Dorien

Wat is je ervaring?
Een rijke ervaring! Een grote groep waarin Tona, Marcellino en de assistenten ons met veel kennis, ervaring, liefde en toewijding meegenomen hebben op de reis van Reiki.
1 aug 2025

Gerjan

SterSterSterLege sterLege ster

Wat is je ervaring?
Het was een interessante introductie in een wereld die voor mij nieuw is. Een bijzondere ervaring die tot nadenken uitnodigd. Het contact met andere cursisten was fijn en er onstond al snel een speciale band, omdat alles er mocht zijn in de groep. Ik waardeer dat in de cursus mijn overtuigingen werden uitgedaagd. Mijn doel was hier om meer vrijheid te ervaren in mijzelf en dit is bereikt. De opbouw van de cursus liet voor mij helaas te wensen over. We gingen al snel aan de slag zonder een theoretisch kader en ik miste vaak een onderbouwing bij de claims die er werden gemaakt. Ik ervoer weinig ruimte voor vragen, uitgezonderd van een specifiek moment dat hiervoor was gepland. Het persoonlijke verhaal van de trainer, hoewel aangrijpend, had voor mij korter gemogen. Ik had graag een naslagwerk ontvangen met daarin wat we in de cursus hebben geleerd, in plaats daarvan werd er verwezen naar een boek dat aangeschaft kon worden.
01-08-2025

anoniem

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wat is je ervaring?
Ik vond de cursus in de basis erg mooi, bijzonder om te leren hoeveel energie kan doen voor jezelf en voor anderen. Ik heb wel echt een aantal dingen gemist, waarvan de belangrijkste en voor mij essentieel, de volgende: er is 0 keer gesproken over het vragen van consent aan elkaar mbt aanrakingen. Ik snap dat je elkaar met reiki aanraakt, alleen ik heb nog nooit meegemaakt (in welke cursus dan ook) dat er niet even kort bij elkaar wordt getoetst of het oke is om de ander aan te raken en of er bepaalde dingen zijn waarmee je rekening moet houden. Dit had voor mij een wezenlijk verschil gemaakt en een gevoel van veiligheid gecreëerd. En dit vind ik echt de verantwoordelijkheid van degene die de cursus geeft. Ook vond ik dat er heel veel gepraat werd en gezeten op de kussentjes, af en toe tussendoor even staan of afwisselen was welkom geweest.

Saskia

Wat is je ervaring?
Professionele begeleiding. Mooi dat er echt aandacht is voor mensen in de deelrondes. Wel vond ik de uitleg over de handposities snel gaan en was er wat weinig ruimte voor vragen.

Thijs Wessel

Wat is je ervaring?
Ik zou het iedereen aanraden. Fijne vibe. Veel kennis wat over wordt gedragen wat je meteen in de praktijk kan brengen.
31 juli en 1 aug

Karin van Staveren

Reiki 1 cursus

Heel positief
1 augustus 2025

Vica Molleman

Reiki II

Wat is je ervaring?
Het waren twee hele mooie en liefdevolle dagen met superfijne begeleiding van Toña en Marcelino & hun assistentes. Heel veel dank! Het heeft me veel gebracht en ik ben blij weer terug te zijn op het pad van Reiki. ❤️

Karin Boerkamp

Reiki level 2

Wat is je ervaring?
Heel goed! Het waren prachtige dagen met onwijs fijne energie en weer ontzettend veel mogen leren in de veilige setting die Toña en Marcelino elke keer neerzetten. Dankjewel!

Marit

Reiki 2

28 & 29 juni 2025
Wat is je ervaring?
Hele fijne en mooie dagen gehad. Echt een verrijking van de Reiki 1!

Eeke Wassenaar

F A N T A S T I S C H

Eva

SterSterSterHalve sterLege ster

Wat is je ervaring?
Het waren twee mooie dagen met veel warmte. Als tip zou ik willen meegeven: iets meer doen, iets minder informatie - het waren interessante maar ook lange sessies op het kussentje. Dat is zonde van de concentratie en lichamelijke ongemakken op een gegeven moment.

Kathelijn Geerts-Wegter

15-07-2025
Twee fantastische dagen met veel kennis en inspiratie

Yvette Donders

Wat is je ervaring?
Ik kwam binnen in een rustige ruimte waarin de energie zich langzaam opbouwde. De deelname in de kring opende iets in mij. Na dag 1 voelde ik me opgelucht en steviger, en die stevigheid groeide op dag 2 nog verder. Er is iets wezenlijks in mijn energie getransformeerd. Krachtiger en steviger op mijn benen staan is nu voelbaar. De aandacht gaat naar de plekken waar het borrelt en onrustig is; daar mag met focus naartoe worden gegaan. De gedeelde ervaringen raakten me diep, en de heling die Tona ter plekke bracht, was voelbaar. Tona is voor mij het boegbeeld van de oneindige intelligentie van lichaam en geest. Als leermeester deelt ze haar boodschap met veel tact en precisie, doeltreffend en liefdevol. Ze neemt je mee in het proces en laat pas los als er ruimte is om op eigen benen verder te gaan. Dank aan Reiki Masters Tona en Marcelino voor deze geweldige ervaring!
15 juli

MYSENSE - Savi van der Veen

Holistische Voeding

2 juli 2025
Geweldig

Jeanette

SterSterSterSterLege ster

08.07.2025

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

Marit

Reiki 2

28 & 29 juni 2025
Wat is je ervaring?
Hele fijne en mooie dagen gehad. Echt een verrijking van de Reiki 1!

Eeke Wassenaar

F A N T A S T I S C H