9.6 /10

checkbox100% beveelt Healing Space aan!

Eeke Wassenaar

F A N T A S T I S C H

Eva

Wat is je ervaring?
Het waren twee mooie dagen met veel warmte. Als tip zou ik willen meegeven: iets meer doen, iets minder informatie - het waren interessante maar ook lange sessies op het kussentje. Dat is zonde van de concentratie en lichamelijke ongemakken op een gegeven moment.

Kathelijn Geerts-Wegter

15-07-2025
Twee fantastische dagen met veel kennis en inspiratie

Yvette Donders

Wat is je ervaring?
Ik kwam binnen in een rustige ruimte waarin de energie zich langzaam opbouwde. De deelname in de kring opende iets in mij. Na dag 1 voelde ik me opgelucht en steviger, en die stevigheid groeide op dag 2 nog verder. Er is iets wezenlijks in mijn energie getransformeerd. Krachtiger en steviger op mijn benen staan is nu voelbaar. De aandacht gaat naar de plekken waar het borrelt en onrustig is; daar mag met focus naartoe worden gegaan. De gedeelde ervaringen raakten me diep, en de heling die Tona ter plekke bracht, was voelbaar. Tona is voor mij het boegbeeld van de oneindige intelligentie van lichaam en geest. Als leermeester deelt ze haar boodschap met veel tact en precisie, doeltreffend en liefdevol. Ze neemt je mee in het proces en laat pas los als er ruimte is om op eigen benen verder te gaan. Dank aan Reiki Masters Tona en Marcelino voor deze geweldige ervaring!
15 juli

Ik vond het geweldig
7,8 juli

René Schlüter

Wat is je ervaring?
Ontzettend goed, boven verwachting!
8/7/2025

Johan

8 juli 2025

Rene Van Wetten

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring?
Ik had er véél weerstand tegen maar uiteindelijk is mijn hart wel open gegaan,dus ik ben erg blij
8-7-25

Samar

woensdag 2 juli 2025
Wat is je ervaring?
Woorden schieten mij te kort. Geweldig! Zowel de docent als de hele cursus! Veel bijgeleerd en ook meteen kunnen toepassen! Een echte aanrader!

MBK

Wat is je ervaring?
Prima. Goede organisatie. Kundige docenten. Je wordt stap voor stap begeleid door de stof. Dit maakt dat de opleiding ook zonder al te veel achtergrondkennis goed te volgen is. Het psychosociale deel, en dan met name de laatste 2 dagen, week echter een beetje af van deze ervaring.
26 juni 2025

Daphne Veld

Medische Basiskennis

Wat is je ervaring?
Een super gevarieerd programma,heel leerzaam en leuk door alle verschillende docenten.echt een aanrader als je een goede MBK en PsBK opleiding zoekt!
26/6/2024

Lia van de Water

Medische en psychosociale basiskennis

6 juni 2025
Wat is je ervaring?
Ik vond het ontzettend leerzaam, veel kundige docenten uit het werkveld. Op een begrijpelijke manier wordt uitleg gegeven over de stof daarnaast is de opleiding zo opgezet dat het behapbaar blijft, ookal is het soms even doorbijten :). Het stuk psychosociale basiskennis vind ik enorm waardevol voor het aanscherpen van mijn vaardigheden als holistisch therapeut. Het persoonlijke contact en de aandacht gedurende de gehele opleiding maken echt het verschil.

Isabel Lous

Reiki Therapeuten Opleiding

Wat is je ervaring?
De Reiki Therapeuten opleiding vond ik een hele bijzondere ervaring! In een korte tijd ga je diepe processen in samen en leer je super veel over jezelf en van elkaar. Ik vond de opleiding echt een hele fijne combinatie van kennis opdoen, met eigen cases oefenen en zelfontwikkeling. Ik vond het erg interessant om naast Reiki, ook meer te leren over de elementen uit de Chinese geneeskunde. Voor mij voelt het alsof het hier net is begonnen 😀
Mei 2025

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

Ik vond het geweldig
7,8 juli

René Schlüter

Wat is je ervaring?
Ontzettend goed, boven verwachting!
8/7/2025

Johan