9.6 /10

1918 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Healing Space aan!

1918 reviews

Mara

Wat is je ervaring?
Anders dan verwacht (meer zitten, minder oefenen dan gedacht) maar heel waardevol. Alles wat je zei, klopte voor me. Ik weet dat ik nog veel oefening te doen heb, dit was een fantastische start en initiatie daarvoor. Ik merk dat ik sinds dinsdag veel meer energie heb en positiever denk.
2 december 2025

Mirthe van Noppen

Cursus holistische voeding

26-11-2025
Wat is je ervaring?
Mijn ervaring is dat ik heel veel heb geleerd; om toe te passen in mijn dagelijkse routine, om verder over na te denken en me te verdiepen in de stof maar vooral om meer de verbinding te maken met mijn lichaam en mijn gevoel/ behoefte. De vorm van de opleiding vond ik ook prettig, dat er genoeg tijd was om te oefenen en te studeren en dan de dag van de opleiding zelf de ervaringen gedeeld werden en de stof verder uitgediept werd. Ik vind Anna een hele inspirerende docent en kijk er naar uit om meer te leren in het vervolg: holistisch voedingcoach.

Jocé de Munnik

1 en 2 december
Wat is je ervaring?
Positieve sfeer, heb veel geleerd voelde met gezin en gehoord. Lieve mensen die ons begeleiden.

Ralph Pennenburg

1 en 2 december 2025
Wat is je ervaring?
Ik vind het heel bijzonder om te merken wat Reiki met me heeft gedaan. Het heeft de connectie met m’n hart voelbaar gemaakt maar dat niet alleen. Mijn intentie was om meer vertrouwen te hebben en de controle los te laten, weg van angsten. Deze twee dagen hebben me daar enorm bij geholpen. Door de levensenergie toe te laten tijdens de oefeningen en zn gang te laten gaan is echt een hele bijzondere ervaring. Het dient ook ter inspiratie om dit verder toe te passen in m’n leven.

Renee

SterSterSterSterLege ster

2 dec
Wat is je ervaring?
Fijn tempo van de curus. Er wordt veel bereikt in korte tijd. Bijzonder. Toch zou ik het ook fijn zijn als er iets meer ruimte is voor vragen/ 1 op 1 hulp. Ik voelde hier nu geen ruimte voor.

Patricia Balzer

Holistische voeding

26112025
Wat is je ervaring?
Heel positief, Anna is fantastisch.

Josien Moreu

02-12-2025
Geweldig bijzonder

You are in Balance

Energetische massage

26-10-2025
Wat is je ervaring?
Ik vond de trainers heel fijn en open om vragen te beantwoorden. De cursus was goed opgebouwd, ik had wel nog iets meer theorie van tevoren willen hebben.

Patricia Spaansen

Holistische Voedingscoach

21-11-2025
Wat is je ervaring?
Fantastisch! Persoonlijke aandacht, zo ontzettend veel kennis over het lichaam, de processen, emotionele / energetische aspecten. Het complete plaatje wordt in kaart gebracht.

Isabel Lous

Holistisch Voedingscoach

21 november 2025
Wat is je ervaring?
Ik vond de opleiding echt een super ervaring. In de opleiding gaat het om zo veel meer dan alleen voeding, als in eten. De docent straalt in alles uit veel kennis te hebben over het leven, de wereld en hoe iedereen hier uniek is en dus iets anders nodig heeft, op alle vlakken. Ik vond het super leerzaam hier op deze manier mee bezig te zijn en mijzelf daarin goed te leren kennen, om vervolgens te weten hoe ik anderen daarin op weg kan helpen. Ik heb jarenlang allerlei klachten gehad en nu ben ik gaan begrijpen hoe dit kan. Dat is een hele andere ervaring dan bij diëtisten die me allerlei plannen hebben proberen te geven die niet werkte of heel kortdurend. En lessen die zo veel breder zijn dan enkel rondom voeding. Bedankt voor alles wat ik heb mogen leren tijdens deze opleiding!

Nathalie - HolistiChange

Ayurvedische Massage cursus

Wat is je ervaring?
Wat een bijzondere drie dagen heb ik gehad tijdens de 3-daagse Ayurvedische massagecursus. Het was een weekend vol verbinding, warmte en waardevol leren. De cursus zit ontzettend goed in elkaar en de begeleiding van Janneke is daarbij super fijn en duidelijk. Ze checkt bij iedereen goed in en voelt haarfijn aan wat er nodig is. Haar enthousiasme en uitgebreide kennis van Ayurveda werken aanstekelijk. Deze drie dagen hebben me veel gebracht, zowel persoonlijk als professioneel.

Claudia

Ayurvedische massage

Wat is je ervaring?
Het was zo’n fijne cursus. Een hele mooie mix van informatie, ontspanning, ontlading, verrassing in een veilig en open samenzijn. En Janneke is als docent geweldig.

Ad van der Linden

Opleiding tot Ayurvedisch masseur.

Wat is je ervaring?
Geweldige opleiding, perfecte training bij Janneke Schuurman. Een schat aan ervaring, professie, bewogen en betrokken. Kan datgene waar het om gaat bij een Ayurvedische massage overdragen. En dat is meer dan alleen deskundigheid, kennis en ervaring. Ook de praktische training is veilig en vertrouwd. Absolute aanbeveling!

sandra van surksum, coachpraktijkynside

Ayurveda massage cursus

23 november
Wat is je ervaring?
Leuke cursus waarin je fijn de basis leert en er was een super fijne docent Janneke die met aandacht en liefde alles je aan leerde en ze zorgde ook voor verbondenheid en veiligheid binnen de groep,echt top!

Connie van Wetten

Reiki 2

18 november 2025
Wat is je ervaring?
Reiki 2 was een krachtige verdieping. De begeleiding was warm, duidelijk en liefdevol. 2 waardevolle dagen die mij wederom heel erg geïnspireerd hebben.

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • check1918 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

Patricia Balzer

Holistische voeding

26112025
Wat is je ervaring?
Heel positief, Anna is fantastisch.

Josien Moreu

Ayurvedische Massage cursus

Claudia

Ayurvedische massage

Ad van der Linden

Opleiding tot Ayurvedisch masseur.

sandra van surksum, coachpraktijkynside

Ayurveda massage cursus