9.6 /10

2036 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Healing Space aan!

2036 reviews

Kim

Energetische massage cursus van 3 dagen

Wat is je ervaring?
Het is een erg prettige ervarin, lieve begeleiders die een veilige omgeving weten te creëren. Ging eigenlijk voor een massage vorm die actiever was, maar nu ik het ervaren heb moet ik zeggen dat deze vorm van masseren echt heel fijn is. Je lichaam komt in een diepe ontspanning en voert tegelijkertijd veel afvalstoffen af en lost blokkades op. Ik ben om!

Edwin

6 september

Renske Groot, Groot voor Klein

Opleiding Energetische massage

Wat is je ervaring?
Ik vond het een super fijne opleiding! Met veel praktijkoefeningen. Daarbij ook goede theorie van twee duidelijk zeer bekwame opleiders. Ik ben vrij leergierig en had het liefst nog wel meer theorie gekregen en tijd om aantekeningen in mijn map te maken. Daar was niet zoveel tijd voor. We hoorden zoveel mooie input. Het liefst wilde ik alles onthouden en meenemen ;) Verder vond ik de opleiding al veel bieden om echt zelf als energetisch masseur aan de gang te kunnen gaan. Dankjulliewel!
6-9-26

S.Sital

De energetische massage

4.5.6 september
Heel bijzonder

Menno

Privé koppels Retreat

Wat is je ervaring?
Toña is heel erg kundig in het blootleggen van patronen in de relatie. Gedurende de drie dagen hebben we echt een deep dive gemaakt en hebben we elkaar ook echt weer gevonden. De basis is gelegd om vanuit hier naar een diepe verbinding te groeien. Je krijgt mooie praktische tools die je in dagelijks leven zo kan inzetten! Ik gun ieder stel een paar dagen Toña.
5 juli 2026

Marie-José Aben

Wat is je ervaring?
✨ Een bijzondere reis van groei en verdieping ✨ Toen ik begon aan de opleiding tot Reiki Therapeut, had ik nooit kunnen vermoeden hoeveel deze reis mij zou brengen. Het is zoveel meer dan een opleiding alleen. Je groeit niet alleen als therapeut, maar vooral ook als mens. Stap voor stap verdiep je je in Reiki, de verschillende elementen en waardevolle tools, terwijl je tegelijkertijd steeds dichter bij jezelf, je intuïtie en je eigen kracht komt. Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen begeleiden naar meer rust, heelheid, zelfliefde en mooie inzichten. Het grootste compliment voor mij was dat mijn cliënten mijn groei zo duidelijk konden voelen en op een gegeven moment helemaal niet meer het idee hadden dat ik nog in opleiding was. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik stevig sta als therapeut. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de integere, liefdevolle begeleiding van Tona en Michelle. Ze staan met raad en daad voor je klaar en creëren samen met een fantastische groep mensen een veilige plek waarin je mag leren, ontdekken en groeien. Je doet het echt samen en staat er nooit alleen voor. Een prachtige opleiding die mij niet alleen leert om anderen te begeleiden, maar die mij ook steeds dichter bij mezelf heeft gebracht. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. ✨🙏

MJ Aben

Fantastisch

Sofie / de natuur filo-Soof

Acupressuur Therapeut

Wat is je ervaring?
Gita heeft onwijs veel kennis over de Chinese Geneeskunde, en kan dit met veel passie en toewijding overbrengen. We hebben in een korte tijd een stevige basis in acupressuur geleerd - een mooie aanvulling op mijn praktijk.
12-05-2026

Kirsten

Wat is je ervaring?
Inspirerende content, enorme gefundeerde kennis, gecombineerd met een no nonense uitleg, gegeven door een vol levensenergie stralende tonja en marcelino.
11.08.2026

Judith

Wat is je ervaring?
Indrukwekkend. Ik zou het iedereen aanraden omdat het naast een reiki opleiding, ook een verdiepend en persoonlijke reis in jezelf is. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd door heldere en duidelijke communicatie, persoonlijke begeleiding, pure intenties, en liefdevolle ondersteuning. Ook vond ik persoonlijk de oprechte nieuwsgierigheid, open houding en rake doorvragen vanuit Toña, en de aanwezigheid Marcelino heel fijn. Ook de begleiders die erbij waren zorgde voor een 'gegronde' aanwezigheid in de groep wat er voor mij voor zorgde dat ik me gezien, gehoord en geholpen voelde in alle opzichten :) dus nogmaals, onwijs bedankt!
23-06-2026

Linda Kluijtmans

Reiki Therapeuten Opleiding

26-06-2026
Wat is je ervaring?
Krachtige en persoonlijke ervaring! Bij Healing Space krijg je de hoogste kwaliteit aan kennis over Reiki en leer je op een holistische manier behandelen. Het was voor mij erg bijzonder en waardevol om deze reis met elkaar te maken. Ik kan nu als therapeut stevig staan, weet hoe ik een klacht kan aanpakken en heb erg veel zin om Reiki te geven!

Mary van Heijningen

SterSterSterSterLege ster

Wat is je ervaring?
Fantastische ervaring. Wel veel info gekregen . Ik had graag de geleerde handposities voor zowel zelfbehandeling als bij iemand anders op papier nog willen ontvangen. Als dank voor deelname
11 juni

Els

Wat is je ervaring?
Heel goed. Heel fijn de verdieping op wat er op een diepere laag bij iedereen in de groep speelt
23-6-2026

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • check2036 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

3828 PG Hoogland