- Op welke datum heb je de activiteit afgerond?
- 25 juni 2026
- Wat is je ervaring?
- ✨ Een bijzondere reis van groei en verdieping ✨
Toen ik begon aan de opleiding tot Reiki Therapeut, had ik nooit kunnen vermoeden hoeveel deze reis mij zou brengen. Het is zoveel meer dan een opleiding alleen. Je groeit niet alleen als therapeut, maar vooral ook als mens.
Stap voor stap verdiep je je in Reiki, de verschillende elementen en waardevolle tools, terwijl je tegelijkertijd steeds dichter bij jezelf, je intuïtie en je eigen kracht komt. Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen begeleiden naar meer rust, heelheid, zelfliefde en mooie inzichten.
Het grootste compliment voor mij was dat mijn cliënten mijn groei zo duidelijk konden voelen en op een gegeven moment helemaal niet meer het idee hadden dat ik nog in opleiding was. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik stevig sta als therapeut.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de integere, liefdevolle begeleiding van Tona en Michelle. Ze staan met raad en daad voor je klaar en creëren samen met een fantastische groep mensen een veilige plek waarin je mag leren, ontdekken en groeien. Je doet het echt samen en staat er nooit alleen voor.
Een prachtige opleiding die mij niet alleen leert om anderen te begeleiden, maar die mij ook steeds dichter bij mezelf heeft gebracht. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. ✨🙏