9.6 /10

2025 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Healing Space aan!

2025 reviews

Judith

23-06-2026
Wat is je ervaring?
Indrukwekkend. Ik zou het iedereen aanraden omdat het naast een reiki opleiding, ook een verdiepend en persoonlijke reis in jezelf is. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd door heldere en duidelijke communicatie, persoonlijke begeleiding, pure intenties, en liefdevolle ondersteuning. Ook vond ik persoonlijk de oprechte nieuwsgierigheid, open houding en rake doorvragen vanuit Toña, en de aanwezigheid Marcelino heel fijn. Ook de begleiders die erbij waren zorgde voor een 'gegronde' aanwezigheid in de groep wat er voor mij voor zorgde dat ik me gezien, gehoord en geholpen voelde in alle opzichten :) dus nogmaals, onwijs bedankt!

Linda Kluijtmans

Reiki Therapeuten Opleiding

Wat is je ervaring?
Krachtige en persoonlijke ervaring! Bij Healing Space krijg je de hoogste kwaliteit aan kennis over Reiki en leer je op een holistische manier behandelen. Het was voor mij erg bijzonder en waardevol om deze reis met elkaar te maken. Ik kan nu als therapeut stevig staan, weet hoe ik een klacht kan aanpakken en heb erg veel zin om Reiki te geven!
26-06-2026

Mary van Heijningen

SterSterSterSterLege ster

Wat is je ervaring?
Fantastische ervaring. Wel veel info gekregen . Ik had graag de geleerde handposities voor zowel zelfbehandeling als bij iemand anders op papier nog willen ontvangen. Als dank voor deelname
11 juni

Els

23-6-2026
Wat is je ervaring?
Heel goed. Heel fijn de verdieping op wat er op een diepere laag bij iedereen in de groep speelt

Aryoga by Lisa

Energetische massage niveau 1 en advanced

13 juni 2026
Fantastisch

Greet van Leeuwen

Wat is je ervaring?
Het zijn 2 hele fijne dagen geweest met veel aandacht en liefde voor elke cursist.
23 juni 2026

PURE SENSE body . mind . soul

PsBK

19 juni 2026
Wat is je ervaring?
Geweldig, een warm bad. Droge informatie op een hele prettige manier overgebracht. En daarnaast als kers op de taart de twee laatste dagen. Wow!

Gerda van de Pol

SterSterSterLege sterLege ster

Wat is je ervaring?
Ik vond het fijne dagen alleen vond ik de kringgesprekken, mede door de zeer grote groep van 20 deelnemers, veel teveel tijd in beslag nemen, zeker met de grootte van de groep. Voor velen was dit voor mijn gevoel heel fijn, want sommigen hadden nog niet veel aan coach of zelfhulp gedaan en kregen zo veel inzichten. Maar ik kwam voor leren hoe ik reiki kan inzetten en wat ik allemaal kan doen. Uiteraard was toelichting over ontstaan Reiki en mogelijkheden prima, alleen had ik toch graag meer praktische oefeningen gedaan, dat ook op de website stond. Nu was het voor mijn gevoel een meer psychologische/persoonlijke begeleiding met toevoeging wat je met Reiki kunt doen en bereiken. En natuurlijk mooi met die initiaties. Ik ben benieuwd of dit bij Reiki 2 anders wordt ingedeeld. Jullie zien het waarschijnlijk dat dit nodig is voor het proces van de deelnemers. Alleen dan is er wel een verschil in waar de mensen staan. Blijft altijd lastig toch wilde ik dit als feedback meegeven hoe ik het ervaren heb. Overigens neem ik wat ik heb geleerd zeker mee en ga zeker weten iedere dag zelfheling doen en naar de beginselen te leven. Een hele uitdaging is het om geen zorgen te hebben in onze huidige situatie alleen wel heel mooi om dat iedere dag tegen onszelf te zeggen en zo uit te bannen en vertrouwen op ... Zeker dus bedankt en ik zeg bij 'aanbevelen' ja, alleen wel met een kanttekening van wie dit aan mij zou vragen.
12 juni 2026

Daniëlle Jansen

Retreat in Griekenland

06-06-2026
Wat is je ervaring?
Was echt top , kan het iedereen aanbevelen om een week de stilte in te gaan .

MB

10 en 11 juni
Wat is je ervaring?
Er heerste een fijne sfeer.... het team, in de groep en het gebouw

Lian Groot

SterSterSterHalve sterLege ster

11-06-26
Wat is je ervaring?
Ik vond het een leerzame en rijke ervaring. Tona en Marcelino voelen zeer ervaren en ik heb echt genoten van de directheid van Tona. Voor mij was de groep alleen te groot. Ik had verwacht dat we meer zouden oefenen. Ik vond het bijvoorbeeld ook verwarrend dat we de grepen 1x te zien kregen maar vervolgens met 2 of drie mensen gingen behandelen, waardoor ik niet goed heb opgeslagen hoe het dan is als ik alleen behandel. Ik vond de sharing ook te lang duren door de hoeveelheid deelnemers. En ik zou een stuk achtergrond en informatie wat nu allemaal tijdens de workshop wordt gedeeld gewoon van te voren delen in een academie of lesboek. Ik ben echt een learning by doing mens en dat miste ik een beetje.

Fleur

Wat is je ervaring?
Onbeschrijfelijk! Diepe dankbaarheid voor deze intense dagen, waarin zoveel helderheid, kracht en zacht en zoveel toewijding, wijsheid en bezieling van Toña en Marcelino

Gysella

Wat is je ervaring?
Geweldige cursus! Professioneel en veel kennis in huis. Sloot aan bij wat bij mij past. Manier van communiceren vind ik heel prettig. Transparant, oprecht, duidelijk, focus op de kern en liefdevol. Heel fijn dat er ook veel verteld en uitgelegd wordt.

Inge van den Broek

2e daagse Workshop Reiki 1

Wat is je ervaring?
Mooie dagen gehad. Bijzonder hoe het wortelsysteem werkt. Voelde me erg verbonden met de groep.

Jaimy

Retreat Griekenand

Mooie, bijzondere ervaring!
6 juni

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • check2025 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

Daniëlle Jansen

Retreat in Griekenland

06-06-2026
Wat is je ervaring?
Was echt top , kan het iedereen aanbevelen om een week de stilte in te gaan .

MB

10 en 11 juni
Wat is je ervaring?
Er heerste een fijne sfeer.... het team, in de groep en het gebouw

Lian Groot

SterSterSterHalve sterLege ster