9.6 /10

1956 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Healing Space aan!

1956 reviews

De helende stilte

Moxa dag

Wat is je ervaring?
Hele fijne dag! Super leerzaam en een heel fijne toevoeging voor mijn praktijk!

Charlotte Schlebaum / Lot`s Bestemming

Reikitherapeut

Wat is je ervaring?
Het was een korte en intense periode. Waar ik dacht voorbereid te zijn, pakte dat toch even anders uit. Voornamelijk op persoonlijk vlak. Het is geen opleiding waar je alleen technieken leert. Het is een opleiding waar je zelf als mens volledig doorheen gaat en niet met "verhalen" wegkomt. Naast het persoonlijke aspect is er ook de groepsdynamiek waar van alles gebeurt. "Even" de opleiding ernaast doen is ook niet wat ik zou aanraden. Het is op dat moment echt een levensinvulling, zoals ik het heb ervaren. Nu ik een aantal weken de opleiding heb afgerond ben ik heel blij dat ik hiervoor heb gekozen. De processen werken door, het contact met de groep is fijn en langzaam begint mijn praktijk vorm te krijgen. Dank jullie wel hiervoor.
13-01-2026

Tirza

Reiki1

Ik ervaar nu al meer balans, meer helderheid, aanwezigheid

Yasmine/ luzrosa

Wat is je ervaring?
Ik heb een ontzettende fijne ervaring gehad. Tona & Marcelino hebben de cursus ontzettend fijn gegeven. Veel kennis en voorbeelden uit de praktijk en daarnaast waren zij super warm en liefdevol.
27-01-2026

Kim Francis / Praktijk Puur Yao

Wat is je ervaring?
Enorm blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Veel geleerd over Chinese elementenleer, het omgaan met clienten, maar bovenal ook veel over mijzelf. Een diepgaand proces, niet altijd even makkelijk, maar de moeite waard. Echt een aanrader om dichter bij je gevoel te komen.
13 Jan 2026

Thijs Hugenholtz

Erg leerzaam, fijne sfeer en goede begeleiding

Charlotte Leemans

SterSterSterSterLege ster

Reiki 2

Wat is je ervaring?
Magisch was het. Heel erg onder de indruk van de magie, de wijsheid van Toña en de shifts tijdens de sharing circles. Was bijna volmondig 5/5, maar toch twee kritische noten: - Een van de assistenten gaf geen rake feedback terwijl we elkaar behandelden. Sterker nog: gaf verkeerde aanwijzingen, wat de ervaring een beetje rommelig maakt. Hij kreeg zelf meerdere keren feedback van Toña. Het maakte daardoor vrij veel uit bij wie je aan de tafel stond. Contrast met de tweede keer bij Toña staan vond ik te groot. Dat hij de therapeutopleiding net had afgerond, vond ik geen promotie voor de opleiding/therapeuten. - Ook was er een deelnemer die tussen 1 en 2 geen reiki op zichzelf had gedaan. Hij werd daar kritisch op aangesproken, maar eerlijk gezegd had ik verwacht dat hij de cursus moest verlaten. De voorwaarde staat duidelijk op de site en is niet voor niks. Het deed ook wel iets met mij qua gevoel van veiligheid. Uiteraard belandde ik ook met hem bij het oefenen met z'n drieën en had daar geen fijn gevoel bij. Zowel bij hem behandelen als door hem behandeld worden. Los van dat ik het gek vind dat de eis van 90 dagen werd losgelaten, verwacht ik als deelnemer ook in een groep te komen met mensen die bezig zijn geweest met een bepaalde mate van zelfheling. Zou het fijn vinden om op deze punten nog reactie van jullie te ontvangen.
3 februari 2026

Antje / Skip a Stone

Reiki 2 intensief

Wat is je ervaring?
Een perfecte samenvatting om weer goed op te halen wat ik eerder heb geleerd. Uitwisselen met andere was zeer waardevol en werk inspirerend over hoe andere Reiki (in hun dagelijkse leven) toepassen.
30 januari 2026

Daphne

13-02-2026
Wat is je ervaring?
Zeer prettige omgeving en liefdevolle mensen. Ik kan nog wel meer dagen luisteren naar de verhalen en kennis van Tona en Marcelino. Heel interessant waardoor ik overweeg nog meer kennis op te doen bij Reiki 2. Mijn dank voor het mogen leren van jullie expertise :)

Greet van Leeuwen

REIKI 1

Wat is je ervaring?
Warme ervaring. Mooie ontvangst, 2 fijne dagen waar ik veel informatie heb ontvangen en hele duidelijke instructies om aan de slag te gaan

Elsa

MOXA

Wat is je ervaring?
Heel interessant en enorm veel kennis. Heel fijn om ook weer bij elkaar te zijn. Gita is uiteraard onze TCM goeroe en ze doet dit zo vanuit een zuivere plek in haar hart met een schat aan kennis.

Ines Samouco

Reiki Therapeut Opleiding

Wat is je ervaring?
Ik ben ontzettend tevreden over de opleiding tot Reiki-therapeut. Naast het vele dat ik heb geleerd, heb ik tijdens de opleiding ook veel persoonlijke heling ervaren. Het is echt een combinatie van opleiding en therapie in één. De opleiding is intensief. Met een baan van 32 uur per week, een gezin, het lezen van hoofdstukken tussen de lessen door, oefenen met een maatje, zo’n drie behandelingen per week en het schrijven van verslagen, was het soms best pittig. Toch voelde ik mij verrassend energiek en fit – dat is de magie van Reiki! Tona is een docent met veel kennis en ervaring. Ze is recht door zee, duidelijk in haar uitleg en weet zowel theoretisch als praktisch veel mee te geven.

Rochella Prinsen

De lesdag moxa

Wat is je ervaring?
Ik heb er onwijs van genoten! Er ging weer een nieuwe wereld voor me open en heb de kracht van moxa mogen zien en ervaren. Ook de manier waarop docente Gita het overbrengt is erg inspirerend en heeft me van de eerste tot aan de laatste seconde bij de les gehouden. Sinds de lesdag heb ik elke dag met moxa geoefend en ik kijk er naar uit dit ook toe te gaan passen bij mijn cliënten.
11/02/2026

Catelijne Heydendael

26 en 27 januari 2026
Wat is je ervaring?
Het was een bijzondere ervaring. Naast de boeiende informatie die gegeven is ook veel tijd om te ervaren en oefenen.

Yvonne

Wat is je ervaring?
De reiki therapeuten opleiding is een enorme verrijking van mijn leven. Ik heb zo veel geleerd van Toña, Marcelino en Marieke. Elke dag opnieuw pas ik hun lessen toe bij mezelf, mijn gezin en op anderen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf wilt aankijken en diep durft te gaan.
13 januari 2026

Healing Space verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Healing Space heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • check1956 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2016

Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Healing Space: change the energy, change everything

Oudeweg 10

3828 PG Hoogland

1956 reviews

De helende stilte

Moxa dag

Wat is je ervaring?
Hele fijne dag! Super leerzaam en een heel fijne toevoeging voor mijn praktijk!

Charlotte Schlebaum / Lot`s Bestemming

Reikitherapeut