Guy
Top product. Dag nadien geleverd. Spijtig dat er geen ophangijzers voor de rail bij zijn.
- Product of service:
- HBJR-600 poortopener
Méér dan Héél Positief !!! Van bestelling, informatie tot levering en plaatsing Toppie Echte Aanrader
Bedrijf dat meedenkt
Heel goede service
prima
Zeer goed
goede en snelle service
Wat ik had verwacht, en binnen 2 werkdagen geleverd. Deuropener aan zijkant (dus niet standaard in het midden) geplaatst op sectionaal deur ivm vrijhouden van de hoogte voor de autobrug erachter. Werkt prima.
perfecte levering super online hulp motoren, afstandbedieningen en app waren op een halmve dag door mezelf geinstaleerd. super stille motor
Uitstekend
Heel tevreden
Hele goede ervaringen met HBopeners, duidelijke website, product snel geleverd.
Pas de mode d'emploi en anglais ou français. Le manuel d'installation est obsolete: la led bleu décrite sur le manuel n'existe plus, elle est remplacée par un module wifi, ce qui perturbe l'installation, il faut chercher sur le net pour trouver un manuel adapté.
Prettig
HBopeners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HBopeners heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijf dat meedenkt
Heel goede service
prima
Zeer goed
goede en snelle service
Uitstekend
Heel tevreden
Hele goede ervaringen met HBopeners, duidelijke website, product snel geleverd.
Prettig
HBopeners heeft de volgende resultaten bereikt: