Marie-Louise
- Verbeterpunten of tips
- Tot de volgende de keer
Ramen weer blinkend door Lesley! Werkt secuur, netjes en snel!! Bedankt Lesley!
Super ! Door Lesley alles netjes gedaan. Vriendelijke man, en legt alles uit wat hij gaat doen . Ik zou zeggen tot de volgende keer. Ik heb mijn ramen weer mooi schoon
Goede service verleend door Lesly heeft alle ramen en houtwerk keurig schoongemaakt. Een gezellige hardwerkende man.
Ideale manier om een glazenwasser te boeken. Aardige mensen (o.a. Lesley) en ze werken netjes en snel. Zeer tevreden over!
Sympathieke vent. Legt alles uit en er is veel meer mogelijk dan de website doet aangeven. Ook echt top kwaliteit geleverd. We hebben tegelijk alvast 2 volgende momenten geboekt. Want is zo vol.
Prima!
Uitstekend en snel werk geleverd door Lesley, vriendelijk, spontaan en behulpzaam.
Super tevreden. Het was heel makkelijk om alles online te regelen via glazenwasser-online.nl. Lesley is vriendelijk, werkt netjes en levert goed kwaliteit. Zeker een aanrader.
Meer dan tevreden over Lesly, spontane, leuk man die lol in zijn werk heeft. Ramen weer mooi schoon. Zeker aan te bevelen.
Fantastische service en schitterend schone ramen!
Lesly kwam bij ons de glazen wassen en heeft weer top werk afgeleverd, heel erg bedankt hiervoor. Bij ons mag die vaker langskomen.
De ramen zijn keurig gewassen, ook is er goed overleg met Lesly mogelijk.
Wauw wat een super gave man die Lesley. Super netjes en super snel. Deze beste man mag de volgende keer weer bij ons komen.
Super tevreden, Lesley heeft prima werk geleverd. Volgende keer weer! Zeker aan te bevelen.
Vakwerk geleverd door Lesli Bosch
Haverkamp Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haverkamp Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Haverkamp Onderhoud
Kanaalstraat 255
7547 AS Enschede
Prima!
Fantastische service en schitterend schone ramen!
De ramen zijn keurig gewassen, ook is er goed overleg met Lesly mogelijk.
Vakwerk geleverd door Lesli Bosch
Haverkamp Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: