Paula Bastinck Witberg
goed
- Wie was de cardioloog die uw onderzoek heeft begeleid?
- dr vd Berg
- Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter?
- alles goed
- Soort behandeling
- echo
98% beveelt HartKliniek Nederland aan!
*****
prima
Ik vond het een prettig consult met goede aandacht en ruim de tijd genomen!.Ook een sympathieke Cardioloog!.
Perfect
Erg aardig en duidelijke uitleg
Zeer prettig
fijne sfeer en prettig geholpen
Een heel goeie ervaring.
Ging erheen voor een controle. Uitstekend geïnformeerd en behandeld
Accurate behandeling van de afspraak en duidelijke uitleg!
De cardioloog is geweldig zowel op het gebied van kennis, communicatie en empatisch vermogen. De organisatie/ telefonische bereikbaarheid is echter van een bedenkelijk slecht niveau. Onzorgvuldige en onjuiste verwerking van informatie, trage communicatie en -bij een aantal medewerkers- totaal gebrek aan empathie.
Verzekering zou het dekken, plots 100 euro boete uitdelen! Volstrekt onacceptable gang van zaken en slechte informatie verstrekking
Heel goed
Heel goede ervaring. Heel efficient en toch ook uitgebreide aandacht gekregen. Een verademing in vergelijking met een regulier ziekenhuis.
HartKliniek Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HartKliniek Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer prettig
fijne sfeer en prettig geholpen
Een heel goeie ervaring.
Ging erheen voor een controle. Uitstekend geïnformeerd en behandeld
Accurate behandeling van de afspraak en duidelijke uitleg!
Heel goed
HartKliniek Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: