9.2 /10

checkbox98% beveelt HartKliniek Nederland aan!

Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?

Petra van Houwelingen

Ging erheen voor een controle. Uitstekend geïnformeerd en behandeld

Snel enadequaat geholpen
Controle

Stephan Bekker

Accurate behandeling van de afspraak en duidelijke uitleg!

Snelheid en flexibiliteit van handelen, afspraak inplannen en verzetten. Top!
Hartmeting

M J

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De cardioloog is geweldig zowel op het gebied van kennis, communicatie en empatisch vermogen. De organisatie/ telefonische bereikbaarheid is echter van een bedenkelijk slecht niveau. Onzorgvuldige en onjuiste verwerking van informatie, trage communicatie en -bij een aantal medewerkers- totaal gebrek aan empathie.

De cardioloog is geweldig zowel in vakkennis als in communicatie. Mijn ervaring met de assistentes/backoffice/ secretariaat is meer dan bedroevend. Telefonisch slecht bereikbaar, slechte, trage en soms onzorgvuldige communicatie waardoor schadelijke fouten ontstaan.
Bert Baars
Coronair lijden

Pieter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verzekering zou het dekken, plots 100 euro boete uitdelen! Volstrekt onacceptable gang van zaken en slechte informatie verstrekking

Oplichters! Aan de balie "uw verzekerting dekt het" en daarna "hier 100 euro boete, u moet nu zelf betalen"

R.Kalika

Heel goed

Dokter T. van den Berg
!e consult voor hartritmestoornis

Ernesto

Heel goede ervaring. Heel efficient en toch ook uitgebreide aandacht gekregen. Een verademing in vergelijking met een regulier ziekenhuis.

Marc Bouter
hartonderzoek

P

Mooie frisse praktijk,vriendelijk gastvrij personeel, kundige arts die mij erg op mijn gemak stelde. Zeker het aanraden waard.

T.van den berg
Ik ben uiterst tevreden over mijn bezoek aan de hartkliniek en zou eerlijk gezegd niets slechts kunnen melden. Hoop in het vervolg dezelfde ervaring te mogen beleven.
Hart onderzoek

CJ van Dam

SterSterSterSterLege ster

Prima. Lekker to the point en efficiënt Vriendelijke medewerkers.

Cardio fietstest

Plezierige en vooral n deskundige cardiologe

Alzheimer light. Haha. Ben de naam vergeten
Geen verbetering nodig
Hart klachten

HartKliniek Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HartKliniek Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 november 2013

HartKliniek Nederland

HartKliniek is een organisatie van cardiologiecentra met vestigingen verspreid over Nederland. Een afspraak bij ons betekent dat u ook echt direct terecht kunt.

Gooimeer 5-39

1411 DD Naarden

Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?

Petra van Houwelingen

Ging erheen voor een controle. Uitstekend geïnformeerd en behandeld

Snel enadequaat geholpen
Controle

Stephan Bekker

Accurate behandeling van de afspraak en duidelijke uitleg!

Snelheid en flexibiliteit van handelen, afspraak inplannen en verzetten. Top!
Hartmeting

T.van den berg
Hart onderzoek

CJ van Dam

SterSterSterSterLege ster

Prima. Lekker to the point en efficiënt Vriendelijke medewerkers.

Cardio fietstest

H.Janse