Leen Krebbers
- Product of service:
- Shampoo bars
De Aloรซ vera is favoriet. De Melon schuimt totaal niet helaas.
Verpakkingen aanpassen waarbij je voor hetzelfde geld minder product krijgtโฆ ik stap over naar een ander merk.
Hun producten zijn goed maar je wordt werkelijk platgespamd met mails. En ze hebben er erg lang over gedaan om de attentie voor mijn investering te bezorgen. Daar kwamen dan ook weer heel veel mails over. Koop dit in een fysieke winkel maar zorg dat ze niet je mailadres krijgen...
OMG! Eerder shampoo bar uitgeprobeerd maar nadat ik alles las over HAPPYSOAPS heb ik een hele pakket aangeschaft en ben er gek op! Schuimt meer dan een normale shampoo, ruikt heerlijk en 3 keer inwrijven in mijn lange haren en voila! Heel erg tevreden, met shampoo conditioner kids bar en kids olie bar! De perfecte ingeredienten voor de beste resultaat! WE LOVE IT!
Shampoo bars erg fijn in gebruik. Travel bar niet zo tevreden over.
Aloรซ Vera shampoo bar gekocht als testje. Mooi op tijd geleverd. Ruikt heerlijk, schuimt goed. Moet uitwijzen of het 90-100 keer meegaat, maar ik ben verkocht, geen plastic shampoo flessen meer voor mij. Volgende bestelling wordt een bundel van shampoos en body wash. Een zeer tevreden klant.
Top producten
Niet geschikt voor mee op vakantie. Ik kocht speciaal blikjes voor de body- en shampoobar. Met name de bodybar verandert na een paar dagen in een kleffe plak. Nog wel te gebruiken hoor maar niet meer zo praktisch.
Meer betaald zodat het eerder geleverd zou worden, maar helaas alsnog dagen te laat. Mails worden niet beantwoord. Na een paar keer mailen nog steeds geen reactie.
Geweldig
Dusver ben ik erg blij met de shampoo bars en de body wash bars. Ik gebruik ze voor mezelf en voor mijn dochter. Ik had ook een conditioner bar besteld maar die werkt niet echt voor me maar ik heb ontdekt dat ik eigenlijk geen conditioner meer nodig heb met deze shampoo.
geen duidelijk antwoord gekregen via de mail,waarom ik verzendkosten moet betalen โฆterwijl tegen mij werd verteld,dat de verzendkosten gratis zijn,omdat ze met grote aantallen tegelijk worden opgehaald door post nlโฆ.heel vaag
Heerlijk ruikende producten รฉn goed voor mens en milieu.
De bestelling duurde erg lang. Nu na een maand happysoaps shampoo gebruikt te hebben wordt mijn haa r pluizig, statisch en erg slap. Conclusie is stop ermee. Het ziet er wel allemaal leuk uit.
Fijne winkel
HappySoaps verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HappySoaps heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
De Aloรซ vera is favoriet. De Melon schuimt totaal niet helaas.
Shampoo bars erg fijn in gebruik. Travel bar niet zo tevreden over.
Top producten
Geweldig
Heerlijk ruikende producten รฉn goed voor mens en milieu.
Fijne winkel
HappySoaps heeft de volgende resultaten bereikt: