9 /10

checkbox96% beveelt Hapjesschaal aan!

fam hermans

we zagen online het feestbuffet, en dat sprak ons erg aan, en het was in1 woord fantastisch! bedankt voor alles en tot het volgende feest

je word ontzegd vanaf het moment van bestellen

brigitte

op het vakantie adres laten bezorgen het lekkere hapjesbuffet . de mini burgers zijn echt heel smakelijk

prima en professioneel bedrijf

roland

wat is dit lekker zeg, prima geregeld allemaal aanbieding van de maand besteld

lekkere smaken en kakel vers

louis

top ervaring, zou het iedereen aanraden

alles is perfect

ben

we zagen de aanbieding het hapjesbuffet nr 1 en kunnen niet wachten om het te laten bezorgen,

vol verwachting , de reviews zijnen ieders geval erg goed

rosalie

we hebben hier in mol ( belgie) een hapjesbuffet laten bezorgen. mooi op tijd en het was enorm lekker

mooie presentatie

christie

de vorige keer hadden we hapjesbuffet 1 en nu zijn we voor hapjesbuffet 2 gegaan, erg lekker met de dumplings , ook zijn de burgers echt heel lekker

ziet er uit als een plaatje en lekker vers

robin uit sprang

we hebben net het hapjesbuffet binnen gekregen, we hebben het nog niet eens geproefd en het nu al een feest.

netjes geleverd en ziet er uit als een feestje

ingrid van Baarle

borrelplank inclusief mini broodjes en een vegetarische schaal besteld. onze complimenten

de smaken en sausjes en de bezorging

maggie

we hadden voor een verassing de xxl hightea laten bezorgen bij mijn oudste zus, het was een mooie grote en echt lekkere hightea handig met de mooie etagere , lekkere en verassende smaken

echt anders dan de meeste hightea's, top

wil van dorst

gesmuld van de heerlijke hightea, met als favoriet de broodjes.

zag er mooi uit en veel waar voor je geld

Harrie Heeres

SterSterLege sterLege sterLege ster

Voor zondag 12 april j.l. een High Tea XXL besteld. Toch wel even een puntje van aandacht. Er wordt gerept over een uitstekende kwaliteit. Ik heb toch wel wat aanmerkingen over de broodjes, pannenkoeken, wraps en poffertjes. Ze waren erg droog, zonde eigenlijk want een dag eerder bestellen was geen probleem voor de versheid. Daarbij werden de broodjes per soort niet apart per schaaltje geleverd maar op een stuk karton en door elkaar, zodat ze elkaar besmeurden. Voorts zat er op de broodjes veel te veel saus, waardoor de broodjes aan de binnenzijde zeer zompig waren, en alle soorten hetzelfde smaakten ( Op alle broodjes 1 soort pittige saus ? ) De gasten konden de broodjes niet waarderen helaas, wat toch jammer is, je wilt toch goed voor de dag komen. Het zelfde geldt ook voor de geleverde wraps. Ik heb per ommegaande direct gereageerd via het contact-formulier, helaas geen reactie ontvangen. Gemiste kans. Volgens de beschrijving is de kwaliteit onberispelijk en gezien de prijs mocht dat wel verwacht worden.

Antwoord Hapjesschaal

hoi harrie, bedankt voor je review . deze is een afwijkende van de vele andere bevindingen. jammer om te lezen, zo zie je maar weer dat de smaken soms een beetje verschillen, we hebben geen eerdere melding van jullie gekregen via een formulier helaas, we vinden het wel raar dat eerst de producten droog worden bevonden en later in de bevinding juist niet. de sausjes die we gebruiken zijn juist bijzonder en heel lekker.

Geantwoord op

smans

ook hier in belgie zeer blij mee , de hightea was een grote hit, onze complimenten

echt heel goed

liliane

het was lekker en het zag er ook nog eens prima uit. de burgers zijn echt heel lekker

smaken

kirsten

graag schrijven we onze ervaring, die is namelijk echt prima , een aanrader voor iedereen die ontzorgd wil worden

veel en alles klopte met de uitleg, ook lekker stevig gekruid

Hapjesschaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjesschaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 mei 2017

Hapjesschaal

Groot feest of kleine gelegenheid? Hapjesschaal.nl bezorgt alle hapjes en tapas 7 dagen per week bij u thuis, op uw bedrijf of op elke andere gewenste locatie.

Julianastraat 86

de smaken en sausjes en de bezorging

maggie

echt anders dan de meeste hightea's, top

wil van dorst

gesmuld van de heerlijke hightea, met als favoriet de broodjes.

zag er mooi uit en veel waar voor je geld

Harrie Heeres