smans
ook hier in belgie zeer blij mee , de hightea was een grote hit, onze complimenten
- Sterke punten
- echt heel goed
het was lekker en het zag er ook nog eens prima uit. de burgers zijn echt heel lekker
graag schrijven we onze ervaring, die is namelijk echt prima , een aanrader voor iedereen die ontzorgd wil worden
absoluut de leukste en lekkerste hightea ooit! ook leuk dat je er een grote etagere bij krijgt
Werkelijk fantastische ervaring, zou het iedereen aanraden .
Wij waren heel erg tevreden, het was voortreffelijk. Wij vierden de verjaardag van een mevrouw die 98 jaar was geworden. Deze vrouw komt altijd nog sporten bij de fysiotherapeut.
hapjesschaal incl mini broodjes en de warme pannen op ons 40 jarig huwelijk mogen nuttigen . we zouden het zo weer doen, wat was het lekker, de mini burgers zijn echt heel erg lekker
op verschillende locatie de hightea laten bezorgen , alles verliep op rolletjes en de reactie waren meer dan prima . bedankt voor de goede zorgen
heerlijk en alles is duidelijk incl de bezorging. een echt aanrader
bjorn uit maassluis., ik heb mijn ouders een hightea geschonken via hapjesschaal.nl ze hebben laten weten erg verrast te zijn en het viel goed in de smaak.
ik schrijf nooit een beoordeling maar voor deze ene keer dan wel. we hebben in Antwerpen belgie de hapjes laten komen en de mini burgers , dat was echt heel goed , en zullen het aandragen aan onze rest van de familie .tot de volgende keer
heel erg bedankt voor de heerlijke hapjes en plateau , het was lekker en zag er heel leuk uit met het plateau, je legt het op tafel , zet de schalen erin en klaar!
mooie hightea besteld, heerlijke broodjes en mooie presentatie
zeer goed gedaan, alles lekker mooi en goede bezorging
erg goed, kunnen vele van leren, hamburgertjes top!
Hapjesschaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hapjesschaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Werkelijk fantastische ervaring, zou het iedereen aanraden .
heerlijk en alles is duidelijk incl de bezorging. een echt aanrader
mooie hightea besteld, heerlijke broodjes en mooie presentatie
zeer goed gedaan, alles lekker mooi en goede bezorging
erg goed, kunnen vele van leren, hamburgertjes top!
Hapjesschaal heeft de volgende resultaten bereikt: