8.7 /10

checkbox92% beveelt Hapjes aan Huis aan!

Florina

Goede Service, Was keurig verzorgd... We hebben lekker gegeten,was zeer gevarieerd,veel keus,voor mij een aanrader

De Hartige en Zoete Box

Jeannette van Kuik

SterSterSterLege sterLege ster

Enorm snel geregeld en fijne service. Helaas waren wel de warme snacks bijna koud en droog (kaasbroodjes). Maar omdat de broodjes verder goed belegd, vers en lekker waren hebben de deelnemers van mijn cursus hier verder niet over geklaagd.

lunch met 2 belegde broodjes, een warme snack en jus d'orange

Ravesteyn van Rogier

In één woord: positief!

Hapjes assortiment

Dicky

Lunch met zachte broodjes, fruit en jus d’orange

Leontine Feld

SterSterSterHalve sterLege ster

Het was in een woord geweldig er zat niets bij dat ik niet lusten. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen.

High tea voor 15 personen

Ingrid

Goed verzorgd buffet, ruim voldoende en erg lekker. Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Italiaans buffet

Connect2

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle reactie, ruime smakelijke porties.

Product of service:
Warme en koude hapjes.De houten schalen waren echter niet schoon.

Kardol

Contacten en service perfect, alleen jammer dat in regio Emmen in Drenthe er geen aan Hapjes aan Huis verbonden cateraar is, waardoor levering van bijvoorbeeld harde broodjes in die regio niet goed mogelijk is omdat ze bij lang koeltransport zacht worden.

Verschillende broodjesschalen

Mw. Holen

Zijn heel tevreden. Alles smaakte prima en alle gasten vondennhet eten erg lekker. Complimenten

Hollands buffet

Gerard

SterSterSterSterLege ster

Aanrader, de samenwerking vooraf is aangenaam! Kanttekening: er wordt wel iets te veel in plastic bakken gedaan, zou mooi zijn als hier herbruikbaar spullen voor worden gebruikt!

Ingrid Buis

Goede service, heerlijke hapjes die er in het echt net zo goed uitzagen als op de foto. Bezorging was op tijd en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik ben er erg blij mee.

Feestelijke proeverij

Kristel van den Berge/ Fleur Keijzer

Top georganiseerd, zorgvuldig bereide hapjes en mooie presentatie! Goede communicatie en afstemming met de organisatie.

Hapjes

A.V.

Al vaak hier besteld, en altijd tevreden

Italiaans buffet en dessert

Hapjes aan huis: soocool

We hebben genoten van een heerlijk Spaans tapas buffet. Zeer smaakvol!

Spaans tapas oven buffet

Rieky

Prima geregeld toppie

buffetten 2x

Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:

Ingrid

Italiaans buffet

Connect2

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle reactie, ruime smakelijke porties.

Product of service:
Warme en koude hapjes.De houten schalen waren echter niet schoon.

Kardol

A.V.

Al vaak hier besteld, en altijd tevreden

Italiaans buffet en dessert

Hapjes aan huis: soocool

We hebben genoten van een heerlijk Spaans tapas buffet. Zeer smaakvol!

Spaans tapas oven buffet

Rieky