8.7 /10

checkbox92% beveelt Hapjes aan Huis aan!

Laura huizenga

Mijn gasten en wij waren goed te spreken over de hapjes. De warme hapjes waren lekker mals niet te droog. Het was goed op smaak.

Verjaardag hapjes

Caren Schadee

De hapjes waren heel mooi en lekker. Mijn complimenten.

Product of service:
Kaas plateau, worst plateau, luxe hapjes, balletjes in pindasaus, balletjes in tomatensaus

Vegro

Goed geregeld en lekkere lunch!

Lunch

Familie van Wijngaarden

De afspraken die vooraf gemaakt zijn werden waargemaakt. Vriendelijke bezorger die er op tijd was en alles uitlegde. Eten was voortreffelijk en tot in de puntjes verzorgd

Stamppotbuffet

encko b.v

hightea besteld met de grote etagere, en die was ect heel groot! voor ieder wat wils met heerlijke broodjes

xxl hightea

brigitte

hele lekkers hapjes en mini broodjes , leuk opgemaakt met mooie schalen

borrelplank met hapjes

zahra

prima lunch , voor herhaling vatbaar.

lunchbox 12 personen

biosonde

heel erg goede ervaring, heerlijke broodjes en hamburgertjes, mooie schalen en de opmaak erg leuk.

borrelplank met 42 mini broodjes

Hanny van Vugt

SterSterSterSterLege ster

prima

borrelplank met koude en warme hapjes

Aceituna Catering b.v.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht contact via aanmelding site, diverse keren moeten bellen, ten was catering snel geregeld, maar ook weinig terugkoppelingen, en verder duurde het lang voordat ik een factuur had, wel een beetje raar.

tapas met zonnige invloeden

Antwoord Hapjes aan Huis

Beste mevrouw, Wat jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij willen graag toelichten dat wij geen eerdere aanvraag van u in onze mail hebben kunnen terugvinden. Zodra wij telefonisch contact hebben gehad, hebben wij direct een voorstel gestuurd en de bestelling binnen korte tijd afgestemd met de uitvoerende cateraar. De levering heeft vervolgens keurig volgens afspraak plaatsgevonden en de facturatie verloopt altijd rechtstreeks via de regionale cateraar. Dat kan soms enkele dagen in beslag nemen, maar is volledig in lijn met onze werkwijze. Wij vinden het vervelend dat dit tot verwarring heeft geleid, maar zijn blij dat de catering uiteindelijk naar wens is verzorgd. Met vriendelijke groet, Team Hapjes aan Huis

Ruud

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

bezorging ging perfect, en supervriendelijk de lunchbox die we hadden besteld voldeet in zijn geheel niet aan de verwachtingen, de inhoud was heel anders dan we hadden besteld , de sandwiches waren oud en droog die hebben we aan de eenden gevoerd; de gehaktballen waren voor een deel van kikkererwten gemaakt , donuts + mousse ontbraken , minisates waren verzopen in de saus en olie , wraps erg sober met een stukje grillworst belegd kortom het was een enorme teleurstelling en zeker voor het bedrag wat jullie hiervoor vragen; zeer slechte ervaring

lunchbox voor 12 personen

Antwoord Hapjes aan Huis

Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat de lunchbox niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de beleving die wij willen bieden, zeker niet wanneer u juist uitkeek naar een verzorgde lunch. Wij vinden het vervelend te lezen dat de kwaliteit van de producten niet naar wens was en dat er onderdelen ontbraken. Dit hoort uiteraard niet zo te zijn. Wij zullen dit intern bespreken met onze koks, zodat zij hier direct aandacht aan kunnen besteden en herhaling kunnen voorkomen. Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling en dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Team Hapjes aan Huis

NIRAS Nederland

Het Italiaanse buffet was echt fantastico delizioso! Heerlijke gerechtjes, ruim voldoende voor een smakelijke bedrijfsmaaltijd tijdens onze incompany training. Daarbij geen afwas, geen omkijken, alles netjes verzorgd en gewoon genieten. Denk er een zonnige dag bij en het plaatje is compleet!

Product of service:
Italiaans buffet Delizioso Bord - vork - mes en servet (wij doen de afwas)

Nicole Brusselaars

Super goede service en het was heerlijk!

Hapjes plateau met warme en koude hapjes met etagere

Riet Beket

Geweldig

2 xxl hightea

Polidirect

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het contact via de mail was goed, snelle reacties. Het eten zelf waren we minder enthousiast over. Heb wel een paar feedback punten: -bepaalde plakken van de grillworst waren verkleurd. - er zat een lange zwarte haar tussen een van de broodjes - de broodjes waren erg droog. -op de broodjes brie zat dezelfde saus als op het broodje hamburger. - de balletjes waren erg droog. - het tomatenbrood en het knoflookbrood ontbraken, die hebben we niet gezien.

Product of service:
Borrelplank met warme en koude hapjes. Broodjesmix met 42 belegde broodjes. Vega party bites.

Antwoord Hapjes aan Huis

Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer dat het eten niet geheel naar wens was en waarderen uw feedback over de kwaliteit en samenstelling van de gerechten. We hebben de punten die u noemt genoteerd, zodat we dit intern kunnen bespreken en verbeteren. De ontbrekende broden zijn inmiddels al vergoed. Nogmaals dank voor uw terugkoppeling — we hopen u in de toekomst te kunnen laten ervaren dat we je opmerkingen ter harte nemen.

Geantwoord op

Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:

2031 EL Haarlem

Laura huizenga

Verjaardag hapjes

Caren Schadee

De hapjes waren heel mooi en lekker. Mijn complimenten.

Vegro

Goed geregeld en lekkere lunch!

Lunch

brigitte

hele lekkers hapjes en mini broodjes , leuk opgemaakt met mooie schalen

borrelplank met hapjes

zahra

prima lunch , voor herhaling vatbaar.

lunchbox 12 personen

Ruud

lunchbox voor 12 personen

NIRAS Nederland

Product of service:
Italiaans buffet Delizioso Bord - vork - mes en servet (wij doen de afwas)

Nicole Brusselaars

Super goede service en het was heerlijk!

Hapjes plateau met warme en koude hapjes met etagere

Riet Beket