conny
- Product of service:
- mediterraanse buffet
Goed contact gehad, mooie keuze aan producten
Super! Hele lekkere broodjes allemaal en perfect bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Algemeen: prima en lekker! Maar 1 van de vegetariscche gerechten is niet geleverd (Tricolore pasta); in plaats daarvan een gerecht met tonijn. Hierdoor had de vegetarier onder ons te weinig eten. Daarnaast een tip: het plastic om de schalen was erg lastig te verwijderen (te strak).
Heel goed
Super lekker ,goed verzorgd en gebracht. Lieve mensen.
Goede service, hapjes vielen in de smaak en ruim voldoende. Voor gebruik op de zondag zou het makkelijk zijn als de bakjes per stuk afgedekt waren. De trays zijn te groot voor in een normale koelkast.
Het was allemaal lekker maar kwam niet allemaal overeen met de foto's of de beschrijving. Hapjes waren kleiner en er ontbraken elementen.
Goede afhandeling, hoeveelheid goed, kwaliteit ok
We bestellen regelmatig lunches bij hapjes aan huis en zijn hier erg positief over.
Ervaring goed. Snel en vriendelijk geholpen
Voor ons de 1e keer dat wij bij Hapjes aan Huis een bestelling opgaven. Fantastisch zo vers en lekker de broodjes waren. Aangeleverd op handige schalen, goed verpakt en in dozen bezorgd. Precies zoals wij aangaven ivm allergie: broodjes met pitjes op aparte schaal, is gedaan zoals wij graag wilden. We zijn echt heel erg tevreden. Er waren een paar broodjes over, zelfs de volgende dag was het nog smakelijk om te eten. Complimenten! We hebben ervan genoten!
Zeer positief en vriendelijk en niet onbelangrijk: de lunch was prima
Hallo het was lekker Alleen jammer dat het rek er niet was En een stickerop wat er in zat en of het verwarmd moest worden sausje zaten ook niet bij zoals saté saus En nu stond er op de site dat er een aanbieding was wel jammer zo
Ja helemaal top, BBQ was zeer goed verzorgt en lekker
Kwalitatief erg goed en super veel!
Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Hapjes aan Huis
Pieter Goedkoopweg 16
2031 EL Haarlem
Heel goed
Super lekker ,goed verzorgd en gebracht. Lieve mensen.
Goede afhandeling, hoeveelheid goed, kwaliteit ok
Ervaring goed. Snel en vriendelijk geholpen
Zeer positief en vriendelijk en niet onbelangrijk: de lunch was prima
Ja helemaal top, BBQ was zeer goed verzorgt en lekker
Kwalitatief erg goed en super veel!
Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Hapjes aan Huis