Rugbyclub Haarlem
- Product of service:
- Hollands buffet
Goede service & happen!
Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten. Fijn op tijd. Geen gedoe kon alles buiten onder de overkapping zetten. Zeer tevreden
Perfect geregeld
De lunch was prima verzorgd en lekker. Op het laatste moment kwamen er nog dieetwensen binnen, die allemaal heel goed zijn opgelost door de cateraar!
Goed. De heer Vader heeft vooraf gebeld om alles door te nemen.
Heel goed! Heerlijk gegeten. Goede hoeveelheid ook. Fijne hartelijke bezorger.
Het was fantastisch. Prima catering. Alles perfect !!!!
Ik vond de communicatie in eerste instantie wat verwarrend. Maar uiteindelijk was alles op tijd duidelijk. De hapjes werden keurig op tijd bezorgd en zagen er netjes uit. Over smaak valt niet te twisten, maar vond ik matig: wat vlak in smaak en niet uitgesproken lekker.
Duidelijke communicatie. Je weet precies waar je aan toe bent. Ze doen wat ze beloven. Lekkere gevarieerde hapjes zowel warm als koud. Nette, vlotte levering
Het eten was precies op tijd, zelfs wat te vroeg. Het heeft ons allen goed gesmaakt. Heerlijk gegeten.
heel goed
We hebben met 13 personen aan huis genoten van de high tea de luxe.Zoet en hartig was een goede keuze. Ook voor de lactose vrije was er voldoende . Een paar dingen apart en een deel kon hij gewoon meedoen. Dat laatste waarschijnlijk niet voor iedere lactose vrije persoon mogelijk. Bij ons kan deze persoon een deel gewoon wel meedoen. Maar bespreken vooraf is mogelijk en loste dit op. Catering was keurig op de afgesproken tijd, Het enige wat ik miste, maar wellicht een verkeerde verwachting, een vorkje zat er niet bij, en die heb je voor een puntje gebak toch echt wel nodig.
Zeer smakelijke catering en geheel volgens afspraken geleverd en opgehaald. De specifieke wensen qua ingrediënten moesten enkele keren herhaald worden, maar werden geheel opgevolgd. Ook de financiële afhandeling per factuur was goed geregeld.
goed
Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Hapjes aan Huis
Pieter Goedkoopweg 16
2031 EL Haarlem
Perfect geregeld
Goed. De heer Vader heeft vooraf gebeld om alles door te nemen.
Heel goed! Heerlijk gegeten. Goede hoeveelheid ook. Fijne hartelijke bezorger.
Het was fantastisch. Prima catering. Alles perfect !!!!
heel goed
goed