8.7 /10

checkbox92% beveelt Hapjes aan Huis aan!

samuel

heerlijke hapjes en tapas gegeten die bij ons zijn bezorgd. het zag er verzorgd uit op een mooi presentatie plateau. op tijd geleverd

hapjespakket

ter Horst

Alles naar wens geregeld. Prima kwaliteit en hoeveelheden. Heb al weer een nieuwe bestelling geplaatst

Lunch buffet

BKB Precision

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het was de eerste ervaring met dit bedrijf en helaas niet zo'n goede. Het werd door een postbezorger in een kartonnen doos bezorgd en bij het openmaken van de doos lagen alle hapjes ondersteboven en door elkaar. Dit konden we helaas niet meer presenteren.

Tapas schaal 50 stuks

Vitam

Zeer goed en snelle service. Heldere website en uiteindelijk ook nog eens een prachtig product wat geleverd wordt.

Buffet

Rob Blans

Prima Indonesisch buffet en ook ruim voldoende

Indonesisch buffet

Marjan van der Meys

Prima geregeld. Van het aanleveren tot ophalen. Smaakte perfect allemaal. Zeker een aanrader.

Hollands buffet

K vder Gugten

SterSterSterHalve sterLege ster

Een prima bedrijf , reageert snel en we hebben overheerlijke tapas gegeten bij de borrel Het was snel op ,dus heel lekker en het zag er creatief en goed verzorgd uit!

Spaanse tapas planken

Schoonkantoor.nl

Ook dit jaar met de Dag van de Schoonmaak een High Tea georganiseerd via Hapjes aan Huis en wederom TOP geregeld.

High Tea

Elisabeth Guis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lieve mensen maar kwaliteit buitengewoon teleurstellend. Afbakbrood dat niet afgebakken was en ongaar. De pastasalade was smakeloos. Zou hier ondanks de lieve mensen niet meer bestellen.

Hapjesaanhuis

V. van der Wielen-Klemmer

Betrouwbaar en punctueel

Italiaanse borrelplanken

M Hofman

SterSterSterSterLege ster

Het eten vond ik erg lekker en in mooie schaaltjes opgediend. Als tip zou ik een A4-tje toevoegen.dt de inhoud. Bij de bestelling werd gevraagd op welke tijd ze afgeleverd moesten worden. Dat lukte helaas niet.

Tapas schotel

marjolien

hightea XXL besteld, en we vonden het geweldig. onze gasten waren verbaasd over al het lekkerst.

xxl hightea

mary-louise

hightea besteld met leuke etagere! heerlijke broodjes en lekkere desserts

hightea

maartje

heerlijke hapjes geleverd gekregen gepresenteerd op leuke schalen het was heerlijk vers en het zag er ook nog eens leuk uit.

hapjesschaal 1.80 meter

Wilma van Goozen

De eten was heerlijk en de service perfect Dit is de vierde keer dat wij eten besteld hebben via haojes aan huis en alle keren heet gied en kekker.

Hollands Buffet

Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10