8.7 /10

checkbox92% beveelt Hapjes aan Huis aan!

Pauline van Eijk

SterSterSterLege sterLege ster

Prima! Goed in meedenken, staat open voor suggesties om er echt een persoonlijke draai aan te geven. Smaakvol gestyled en ook erg lekker en goede verse producten. Kortom voor herhaling vatbaar!

Buffet warm en koud voor 28 personen

Albert Bosveld

Prima levering heerlijk buffet en toetjesbuffet. Mooi op tijd geleverd. Duidelijke en vriendelijke communicatie.

Lunchbuffet en toetjesbuffet

Helma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voordat de bestelling geplaatst is wordt er allervriendelijkst gereageerd en met je mee gedacht naar oplossingen. Zodra er betaald is laat men niet meer van zich horen. Op de site staat vermeld dat het eten klaar gezet wordt en dat er uitleg gegeven wordt. De mensen die de spullen brachten kwamen al zwaar hijgend binnen (niet echt representatief)en gaven onjuiste informatie over het eten. De cateraar vond het nodig om een totaal ander gerecht te leveren waar ik niet blij mee was. Kortom voor mij geen 2e keer!!

Buffet voor 32 personen

Antwoord Hapjes aan Huis

Beste Helma, Dank je wel voor je bericht. We vinden het erg vervelend om dit te moeten lezen, zeker omdat wij juist veel waarde hechten aan service, duidelijke communicatie en de kwaliteit van onze catering. Wat we echter niet terug kunnen vinden in ons systeem, is een bestelling op jouw naam of via dit e-mailadres waarmee u dit schrijft. Daardoor kunnen we op dit moment helaas niet achterhalen wat er precies is gebeurd of bij welke partner dit eventueel heeft plaatsgevonden. Wij vinden het jammer om dit te lezen en hadden je graag netjes geholpen zoals wij dat al sinds 2008 doen voor alle gasten. Met vriendelijke groet, Team Hapjes aan Huis

Geantwoord op

Karin van Gemeren

Prima contact, heerlijke broodjes

lunch 9 personen

Bos

SterSterSterSterLege ster

Prima Enige dat jammer was, is dat er zoveel plastic bakjes in de doos zaten. Kunnen jullie nadenken over ander materiaal?

Feestelijke proeverij

KSU

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Geen servetten bijgeleverd en salade was heel grof gesneden en was niet lekker.

Product of service:
schalen met luxe broodjes en Salades.

Jetty

SterSterSterSterLege ster

Alles zag er goed verzorgd uit. High wine en high tea. De broodjes en wraps waren allemaal vrij pittig van smaak. Dat was niet fijn voor degene die niet van pittig houden. Jammer dat er alleen witte wijn bij zat. Geen rode wijn.

High tea en high wine

Miranda

Lekker, goed verzorgd en ruim voldoende hoeveelheden voor het aantal personen.

Koud warm buffet en dessertbuffet

Debbie

Op tijd geleverd en de hapjes waren heerlijk. Goed kwaliteit. Echt een aanrader.

Product of service:
Vegetarische hightea voor 4 personen en hightea box voor 4 personen.

An van den Hoeven

Top

Heel veel hapjesschalen

Diane Penninx

Super! Lekker, goed eten en meer dan voldoende. Mooi op tijd en compleet geleverd

Luxe lente lunch

A.

SterSterSterSterLege ster

Heerlijk. Zag er heel mooi uit. Op tijd bezorgd. Niet goedkoop....

Tapas schalen.

Mw. Rombouts

Zeer positief! Er werd snel gecommuniceerd en meegedacht.Duidelijke en betrouwebare (!) website en mensen!!!

TapasXL buffet

Janne

Goede afstemming, lekker eten

Spaans buffet

Andre Miltenburg

Het was allemaal perfect geregeld. Super lekker genoten van de producten.

Lunch

Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:

Bos

Feestelijke proeverij

KSU

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Geen servetten bijgeleverd en salade was heel grof gesneden en was niet lekker.

Product of service:
schalen met luxe broodjes en Salades.

Jetty

High tea en high wine

Miranda

Lekker, goed verzorgd en ruim voldoende hoeveelheden voor het aantal personen.

Koud warm buffet en dessertbuffet

Debbie

Product of service:
Vegetarische hightea voor 4 personen en hightea box voor 4 personen.

An van den Hoeven

Top

Heel veel hapjesschalen

Diane Penninx

Luxe lente lunch

A.

SterSterSterSterLege ster

Heerlijk. Zag er heel mooi uit. Op tijd bezorgd. Niet goedkoop....

Tapas schalen.

Mw. Rombouts

TapasXL buffet

Janne

Goede afstemming, lekker eten

Spaans buffet

Andre Miltenburg

Het was allemaal perfect geregeld. Super lekker genoten van de producten.

Lunch

Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt: