9.5 /10

checkbox100% beveelt hannah Boutique aan!

margreet Grygiel

Super snel en netjes geleverd

Thilda Lips

Prima, wordt goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en keurig op tijd bezorgd.

Hella Van oossanen

Koop mijn producten hier snelle levering of bij mijn eigen Hanna schoonheidssalon

Hildegard Visser

Makkelijk site, snelle bezorging

Helga Koomen

Snelle levering en overzichtelijke website

Surya Verrips

Altijd vriendelijk geholpen, als er een keer iets niet goed verloopt wordt het direct heel goed verholpen zodat je er nog meer plezier van hebt. Snelle levering en fijne producten!

Readshop / S Janssen Eikehof 3 6374ML landgraaf

Heb weer problemen gehad met het pakketje bij het ophalen . Op de geadresseerde stond weer niet mijn adres , alleen de naam van de Readshop. Misschien kunt U mij uit leggen wat er fout gaat om de adresgegevens van mij en de Readshop op de sticker vermeld te krijgen.

Caroline

Aankoop Hannah 24 uurs creme

Mirjam Godschalk

TOP!

Vroon

Snelle service, makkelijk bestellen via site. Ik kies voor Hannah omdat dit niet van ver komt. Nu een 9,5, voor een 10 zou wat mij betreft de verpakking bij verzenden milieuvriendelijker kunnen.

Antwoord hannah Boutique

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de fijne woorden over onze service en bestelgemak! We waarderen het ook dat u bewust kiest voor een merk uit de regio — net als u vinden wij duurzaamheid belangrijk. Wat betreft de verpakking: bij kleinere bestellingen gebruiken wij biologisch afbreekbare opvulchips, gemaakt van maïszetmeel. Deze chips zijn volledig composteerbaar, mogen bij het gft-afval en lossen zelfs op in water. Een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele vulmaterialen dus. Op de pakbon in de doos vermelden wij bovendien duidelijk dat deze chips biologisch afbreekbaar zijn, zodat klanten weten dat ze verantwoord kunnen worden weggegooid. Mogelijk is dit over het hoofd gezien, wat natuurlijk kan gebeuren. We blijven continu kijken naar verdere verduurzaming, maar vinden het fijn om te kunnen delen dat we hier al bewuste keuzes in maken. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Henry Peeters

Geantwoord op

hannah Boutique verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

hannah Boutique heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2010

hannah Boutique

hannah Boutique, onderdeel van Dehcos B.V., is uw hannah webshop met alle hannah producten online! Géén verzendkosten, scherpe aanbiedingen & gratis professioneel product advies door onze huidcoach.

Wilhelminastraat 19b

5991 AX Baarlo Lb