Deskundig, vriendelijk, goede adviezen
Prettig in de omgang, duidelijke uitleg en motiverend.
Ze was duidelijk, direct en luisterend, gaf voor mij de juiste adviezen en behandeling. Gaf het advies om eerst zonder behandeling nu verder te gaan, mocht na verloop van tijd toch nog weer wat ondersteuning nodig zijn, dan kon ik me weer melden. Dat advies kwam overeen met hoe ik voelde hoe de fysieke situatie was bij de laatste behandeling. M.a.w. ze heeft haar werk goed gedaan, was duidelijk waarom de behandeling zo moest gaan en adviseerde geen overbodige behandeling, omdat de verwachting is dat het voor nu voldoende is.
kennis, goede uitleg, bereid om even een collega erbij te betrekken, foto laten maken, goede oefeningen, tapen, hulp, vriendelijk en prettig in de omgang
Ze was heel betrokken en aardig, en heeft me goed geholpen
Duidelijke uitleg .
Goede service
Zij doen hun werk goed tot zeer goed
kundig deskundig, samen therapie bespreken en verzorging van goede hulpmiddelen
Spontaan , eerlijk zei waar het op stond. Luisterde ook naar mij.
Deskundig en prettig
Top behandeling met goed resultaat
sasha heeft mij heel erg goed geholpen met mijn hand klachten, en goeie oefeningen voor thuis gegeven. ze was heel meelevend en attent.
Altijd vriendelijk en zeer deskundig
Kreeg een uitgebreid antwoord en uitleg op mijn vragen.
Handtherapie Groningen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handtherapie Groningen heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundig, vriendelijk, goede adviezen
Prettig in de omgang, duidelijke uitleg en motiverend.
Ze was heel betrokken en aardig, en heeft me goed geholpen
Duidelijke uitleg .
Goede service
Zij doen hun werk goed tot zeer goed
kundig deskundig, samen therapie bespreken en verzorging van goede hulpmiddelen
Spontaan , eerlijk zei waar het op stond. Luisterde ook naar mij.
Deskundig en prettig
Top behandeling met goed resultaat
Altijd vriendelijk en zeer deskundig
Kreeg een uitgebreid antwoord en uitleg op mijn vragen.
Handtherapie Groningen heeft de volgende resultaten bereikt: