Rustig, vriendelijk, begripvol en kennis over mijn specifieke situatie.

Ada Meerse

Luisterde goed, denkt mee, goede adviezen voor oefeningen thuis. Maakte enkele hulpmiddelen om thuis te gebruiken voor oefening en ontspanning.

SterSterSterSterLege ster

Als mij gevraagd of men goed is in de behandelingen

Geen pijn meer, erg aardige vrouw

Johan Schuiling

Professioneel, kundig, sociaal, empathisch. Gewoon erg goed en snel geholpen.

Bij mensen die dezelfde klachten hebben als ik zou ik haar aanraden

Mijn klachten zijn over en Sasha is erg vriendelijk en gaf me het gevoel dat ik en mijn klacht serieus genomen werd

Luistert. Is deskundig

Deskundig, duidelijk, aardig, vrolijk. Sasha luistert goed en ik voel me serieus genomen

Aart van der Horst

De fysio luistert goed, geeft goede uitleg en advies, beantwoordt al mijn vragen, en behandelde mijn probleem effectief. En dat alles in een opgewekte sfeer. Wat wil je nog meer?

Vriendelijk en deskundig

Heel vriendelijk en deskundig

Sylvia van Ginkel

Ik werd serieus genomen.... geluisterd. Mijn "probleem" zal niet worden opgelost maar wel makkelijker gemaakt met de handvaten. Fijne en relaxte behandeling. Wordt ook niet aan het lijntje gehouden.

Goede en duidelijke hulp.

Deskundig, vriendelijk, goede adviezen

Handtherapie Groningen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Handtherapie Groningen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 januari 2020

Handtherapie Groningen

U kunt met of zonder verwijzing bij ons terecht en voor al onze locaties geldt dat we geen wachttijden hebben. We streven ernaar dat u binnen 2 dagen door een handtherapeut (dit is een fysiotherapeut of ergotherapeut die gespecialiseerd is in handproblematiek) gezien kunt worden. Op verzoek van de huisarts of een medisch specialist kan behandeling bij ons handencentrum zelfs binnen 24 uur worden opgestart.

Geulstraat 37

9725 CH Groningen

Rustig, vriendelijk, begripvol en kennis over mijn specifieke situatie.

Ada Meerse

SterSterSterSterLege ster

Als mij gevraagd of men goed is in de behandelingen

Geen pijn meer, erg aardige vrouw

Johan Schuiling

Professioneel, kundig, sociaal, empathisch. Gewoon erg goed en snel geholpen.

Bij mensen die dezelfde klachten hebben als ik zou ik haar aanraden

Luistert. Is deskundig

Aart van der Horst

Vriendelijk en deskundig

Heel vriendelijk en deskundig

Sylvia van Ginkel

Goede en duidelijke hulp.

Deskundig, vriendelijk, goede adviezen

Handtherapie Groningen heeft de volgende resultaten bereikt: