Lenie van der Zalm-Wijts
De deskundigheid van haar. En begripvol van de klachten die er zijn.
Ze was deskundig, geïnteresseerd en aardig!
Goede begeleiding. Luisterd naar je.
De wijze van bespreken en de daaruit blijkende deskundigheid
Zeer kundig. Vriendelijk. Weet door te verwijzen indien nodig.
Contact met fysiotherapeut was erg fijn, afspraken werden nagekomen, de hulp die geboden werd was professioneel en de uitleg erbij was heel fijn en duideljjk. Behandelingen werkten goed en werd ook uitgelegd hoe ik dit zelf kon uitvoeren.
Fijne aanpak en luisterend oor, vakkundig!
Heel kundig, begeleidend, opbouwend, perfecte begeleiding.
Veroordeelde de aanvraag die ik ontvangen had via Chirurg Orthopeed de Heer Schouten. Deze brace via Manometrix was een veel te dure oplossing .
Als iemand er om vraagt zou ik ze naar het handencentrum sturen
Als je therapie nodig hebt, uiteraard.
Kon hier snel terecht. Dichtbij en prettig .
de proffesionele zorg die je van Handencentrum de langstraat krijgt
Ik kreeg goede uitleg en goede instructies kortom de zorg was prima en syumpathiek
Kundig begeleiding
Handencentrum de Langstraat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:

Handencentrum de Langstraat
Tinie de Munnikstr. 29
5151 VW Drunen
De deskundigheid van haar. En begripvol van de klachten die er zijn.
Ze was deskundig, geïnteresseerd en aardig!
Goede begeleiding. Luisterd naar je.
De wijze van bespreken en de daaruit blijkende deskundigheid
Zeer kundig. Vriendelijk. Weet door te verwijzen indien nodig.
Fijne aanpak en luisterend oor, vakkundig!
Heel kundig, begeleidend, opbouwend, perfecte begeleiding.
Als iemand er om vraagt zou ik ze naar het handencentrum sturen
Als je therapie nodig hebt, uiteraard.
Kon hier snel terecht. Dichtbij en prettig .
de proffesionele zorg die je van Handencentrum de langstraat krijgt
Kundig begeleiding