Ik werd erg serieus genomen en wilde graag weten wat ik kon doen om mijn klachten te verminderen en dat heb ik geleerd.
Ze geeft veel aandacht en luistert goed en is flexibel met afspraken. Één vingerspalk beviel niet goed.
Als mij wordt gevraagd
Kort en bondig verstand van zaken en heel open
Duidelijke communicatie en veel aan gehad. Mijn moeder is vrijwel helemaal hersteld
Fijne behandeling en goede uitleg en een leuk gesprek
Er werd geluisterd, brace gemaakt zodat ik gewoon na veel rust weer kon starten in de zorg, en kreeg oefeningen
Inhoudelijk goed maar de afspraken waren twee keer een kwartier te laat. De derde afspraak verplaatst naar een andere therapeut zonder mij te informeren
Ook spalk voor vinger kon maken
Luisterde goed naar mijn klachten en kwam met een oplossing
De eerste zorgverlener die al mijn vragen kan beantwoorden
Kundige fysiotherapeut
Topbehandeling en menselijke benadering
Als mensen net zoals ik na genezing van een breuk klachten van stijfheid zouden overhouden, wat doormidden van oefeningen verbeterd.
Handencentrum de Langstraat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:

Handencentrum de Langstraat